Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Mladiću moj, problem je tvoj! 06. 07. 2003.


Kako prići lepoj devojci? Evo nekih ideja. Umesto već prevaziđenog prilaza: "koliko ima sati?" i "da li se znamo od ranije?", probajte sledeće taktike:

kobajagi je gurajte, (ali nežno!) u gradskom prevozu, jer bože moj, u našim krcatim autobusima, to je normalna stvar. U trenutku kad joj se budete najljubaznije izvinili, a ona se okrene: "Ništa, ništa...", vi iskoristite šansu! Pružite ruku, i uz očaravajuće blistav osmeh, recite: "Da se upoznamo, ja sam X...!

Ako se ona namršti, znači vreme je da - posetite zubara!

- čestitajte joj Novu Godinu! U januaru joj možete čestitati i Srpsku Novu godinu, a u februaru, pogađate - Kinesku Novu godinu!!! Zatim tu je Dan Zaljubljenih, pa 8. mart, prvi dan proleća, prvi april, 1. Maj, 4. juli, 7. juli (do septembra meseca se već snađite sami), 10. septembar - Dan Ratne Mornarice, 20. oktobar, 29. novembar i sve srpske slave... ...

- kao padnite u nesvest na ulici! Možda vam se posreći, pa ona požuri da vam da veštačko disanje, možda vas, pak, prozre i hladno izignoriše, a možda, ne daj bože, greškom završite u hitnoj pomoći! Sve zavisi od toga kako odglumite pad.
Napomena: pazite gde padate (izbegavajte blato i bare) i kako padate (najbolje prethodno provežbajte pad kod kuće da se ne povredite dok padate).

- priđite joj s leđa, zagrlite je i radosno uskliknite: "Pa, gde si mi ti? Sto godina te nisam video!" Ona će vas zaprepašćeno pogledati i kako će reagovati - to samo Bog zna! Ali, pretpostavimo da reaguje civilizovano. U tom slučaju, vi ćete njoj: "Izvini, pomešao sam te s ....Ista si ona. A možda je znas? Ne znas. Šteta. Usput, ja sam Y..."

- provereno funkcioniše: ako vaša devojka iz snova ima psa, nabavite i vi jednog! Tako ćete, šetajući ga u istom parku, sigurno uspostaviti kontakt s njom, jer vlasnici pasa mogu beskonačno da pričaju o svojim ljubimcima, kao majke o svojoj deci. To je naizgled neobavezna tema, koja vas međutim može odvesti ko zna gde... u obližnji kafic... pa sve do ... oltara?! (kao u u priči "Sto i jedan dalmatinac"). Znači, najbolje je da kupite psa iste rase (a različitog pola) kao što je njen, jer ako vam se psi zavole, pun pogodak !!! Neće moći da vas izbegava! Uostalom, kažu da psi liče na svoje gazde, pa zaključite sami...

- priđite joj u svojstvu anketara. Objasnite joj da radite za BTPK (bog te pita koju) kompaniju i da će srećni dobitnik imati priliku da ode na Havaje... A onda joj uzmite podatke. Broj telefona, horoskopski znak... dovoljno.

- izigravajte stranca koji ne zna da se snađe u Beogradu. " Excuse me, can you translate me to the other page of the street?" Ako vlada jezikom koliko i vi, odgovoriće verovatno: "Dark of the job!" (taman posla!) ili "How yes no!", a ako ne - biće to jedna krajnje interesantna konverzacija!

Copyright BONI Drenik d.o.o 2003