Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Muškarci vole dobre devojke! 06. 07. 2003.Mnoge žene su sklone čudnom verovanju da muškarci više vole “loše” devojke…

Da, možda se pokatkad strastveno i brzo zaljubljujemo i patimo za “lošima”, kaže jedan “stručnjak” jačeg pola.

Naravno, slatke devojčice iz susedstva mogu da nam učine monotonim, ali to su devojke na koje u životu, zapravo, možeš računati. Loše djevojke na mene ostavljaju utisak kao deca u školi koja počnu da puše samo zato da bi izgledala ozbiljnije. Nažalost, to često izaziva potpuno drugačiji efekat. Ističući svoje loše osobine, takve žene obično skrivaju neke nesređene odnose, možda iz pređašnjih veza u kojima su bile povređene. Žena koja se preagresivno ponaša meni šalje siguran signal da je u dubini vrlo nesigurna osoba. Paradoksalno je da su žene koje su na prvu loptu bahate, samosvesne, agresivne, najčešće nespremne za životne izazove. One svoju energiju ulažu u pogrešne stvari: uživaju u porocima, vulgarne su, psuju. Ne može se po izgledu, ili po odeći koju devojka nosi, zaključiti da li je reč o dobrom anđelu ili o crnoj đavolici, ali ima jedno pravilo: loše devojke svojim ponašanjem leče komplekse, neprestano pokušavajući da na sebe privuku interesovanje. A tako, zapravo, muškarcima uništavaju uzbuđenje koje može ponuditi otkrivanje: iz iskustva znam da mirne devojke mogu da budu strastvene, pa i loše, ako zatreba. Možda se moj stav čini macho-konzervativnim, ali ja zaista verujem da žena mora biti dama na ulici, domaćica u kuhinji, a ljubavnica u krevetu. A ne obrnuto: dama u kuhinji, ljubavnica na ulici i domaćica u krevetu. (Neka se niko ne uvredi, ali žena mora da zna da kuva: ljubav, uveren sam, dolazi i kroz želudac.

Presamosvesne žene katkad imaju još jednu manu: one žele da gospodare i u vezi. Žele da poseduju muškarca, kao što poseduju stan, skupu odeću, automobil. A nijedan muškarac ne podnosi tu vrstu diktature, ne želi da ga tretiraju kao predmet.

Evo jednog filmskog primera: u filmu Jerry Maguire Tom Cruise mora da odabere između slatke, tople samohrane majke i svoje prelepe, ali ledene verenice. Čak i on u tom filmu odabira samohranu majku. Zašto? Zato što je ona dobra devojka. I u stvarnosti, a ne samo na filmu, muškarci žele ženu čija snaga ne počiva na agresivnom imageu i ponašanju nego na njenoj unutrašnjoj energiji. Kad sve krene nizbrdo, dobre su devojke, najčešće, uz muškarca, a loše pokušavaju da na dno povuku i svoj i njegov život. Ne možete ih razlikovati na prvi pogled, ali ćete znati da je devojka dobra po ljubavi i strasti koju pokazuje. Dobre su devojke iskrene, otvorene, tolerantne, promišljene i pažljive. Dobre devojke iskreno vole, njihovi zagrljaji znaju da teše. Ukratko, one su prava stvar. I još nešto: dobre su devojke strašno seksi. Ništa ne može toliko da uzbudi muškarca kao čist pogled žene koja iskreno pokazuje svoja osećanja. I nijedan muškarac ne može da odoli kad se prava, slatka devojka pretvori u strastvenu zavodnicu. Jer, kad dobra devojka postane zločesta – to nije gluma.Copyright BONI Drenik d.o.o 2003