Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Budi privlačna... 06. 07. 2003.


Da bi te zapazili, moraš biti privlačna – to je jasno. Je li to isto što i biti seksi? Do određene granice, zapravo, jeste. Zato nauči da budeš privlačna i saznaj šta to zaista znači...

PRIVLAČNA SI!

Kakve čarape nosiš? One štosne, stare debele čarape s prugama iz ormana, za posebne prilike.
Obuci one s malo likre koje stežu nogu, čine je vitkijom i malo podižu guzu.
Ali nemoj za boju svoje garderobe da odabreš crnu. Siva ili smeđa su simpatičnije, to su boje s kojima možeš da kombinuješ mnoge druge i mnogo su originalnije od crne u koju se poslednjih godina umotala većina cura.


Pažljivo biraj rubljeSamo tako nastavi, ali i ovde vredi upozorenje o crnoj boji. Sada se nosi belo ili bež rublje, topovi s tankim naramenicama, i to pamučni koji, naravno, izgledaju kao druga koža. Tanka naramenica od čipke koja malo izviruje ispod topa takođe će biti primećena. Lepo rublje, posebno ako znaš da ga nosiš, momci vide i kad si potpuno odevena. Kako? To znaju samo oni.


Pokaži noge Kratke suknje učiniće da tvoje telo izgleda duže. Prestani da se žališ na svoje premršave noge. Biti privlačna, ne znači biti savršeno lepa. Duge suknje dopuštene su samo u nekim prilikama, i to isključivo ako su skrojene tako da se vidi obris nogu.


Obožavaš pulovere i dolčevite Malo veći otvor napred ili na leđima? Pokušaj, to sigurno privlači pažnju. Taj mali komadić kože koji nedužno viri ima upravo magičnu moć.


Želiš da ga osvojiš bez ostataka Voliš jake i opore parfeme? One koji za tobom ostavljaju mirisni oblak od kojeg se svima zavrti u glavi. Prošetaj malo parfimerijama i pažljivo odaberi onaj koji najbolje pristaje tvom izgledu, ponašanju, garderobi, ali i tvojim godinama. Svaki parfem ne miriše isto na svakoj koži, neka ti zato mirisne novosti budu mali vodič.


Nosiš dugu kosu Nikad nemoj da zaboraviš kakav utisak ostavlja mekana i svilenkasta kosa. Vekovima su se menjali modni trendovi, ali duga kosa je uvek ostala simbol ženske privlačnosti. Ipak, ako ti ne pristaje, nemoj forsirati. Pogledaj malo frizure popularnih glumica. Nemaju baš sve dugu kosu, a ipak su privlačne.


Obožavaš duge jakne muškog kroja To ipak ne znači da moraš da izgledaš kao muškarac. Dodaš li belu bluzu (takođe muškog kroja), izgledaćeš ženstvenije i privlačnije.


Savladaj umetnost šminkanja Ali pazi, najbolja je ona šminka koja se tek nazire ili uopšte ne primećuje. Uz previše šminke, postoji opasnost da ličiš na slikarsku paletu, a uz premalo šminke, previše si “prirodna”. Odaberi boje koje ti pristaju, upotrebi pravilnu količinu šminke.
Naglasi oči i usne. Važno upozorenje: ne smeš da izgledaš vulgarno!


Iskrena si i otvorena Dobro, ali dodaj malo misterije, malo tajnovitosti, dobro će doći. Upravo to privlači ljude da te bolje upoznaju i razmišljaju o tebi.


Sve je u pogledu i osmehu Smiren pogled koji otkriva želju za druženjem, ali ne i bezobrazno uporan. Poluosmeh, nikako ironičan ili provokativan, najbolji je mamac.


Kakav ti je glas? Glasom šalješ zvučne signale koji deluju na podsvest. Može da bude topao, sladak, dubok ili pomalo uzbuđen.


Kako se krećeš? Poput pauna? Dobro, ali nemoj preterati. Pazi da ne ličiš na punjenog pauna. Mekani hod i prirodno držanje ipak su najbolji.
NISI PRIVLAČNA!

Previše cool Ne izlaziš iz farmerki, nosiš duge i široke pulovere, patike su tvoje jedine cipele?
Pažljivo odaberi garderobu, ali nemoj na silu da počneš da nosiš modele s poslednjih modnih revija. Izgledaćeš smešno. Jednostavno - pažljivo neguj svoj stil, ma kakav bio.


Nemarna si Zapuštena si, imaš dugu neopranu kosu. Najmanje što za sebe možeš da učiniš, to je da konačno počneš da ličiš na ljudsko biće. Ekolozi će ti biti zahvalni, o momcima da i ne govorimo. Pokreni se ako misliš da zadržiš prijateljice, kamoli da privučeš momke.


Ne imitiraj ih Frizura poput četke, trodelna odela, kravate i mokasine... Više neguješ muški stil nego stil privlačne ženstvenosti? Nije čudno što te momci zaobilaze. Nastaviš li tako, počeće da te smatraju konkurencijom u fudbalu.


Meteorologija te ubija Treba priznati da zaista ima dana kad je vreme protiv lepote. Ako je temperatura niža od 12 C, ti ne možeš bez svoje pernate jakne, kape, vunenih rukavica, velikog i debelog šala i toplih čizmica! Zaista je nepotrebno očekivati da šarm i privlačnost neko primeti ispod svih tih slojeva odeće. Neće ih otkriti ni rendgenom.


Imaš jastučiće i obline Sport nije u tvom horoskopskom znaku. Džoging si probala i zamara te, gimnastika je dosadna... Znaj da momke nikada nisu privlačile mišićava ženska tela, ali ni ona obložena jastučićima sala iz kojih vire dva nemoćna bleda oka.


Nemoj upasti u zamku vulgarnosti Pazi, nemoj pobrkati privlačnost i vulgarnost. U jednom ćeš slučaju privući momke kao med pčele, u drugom ćeš ih oterati. Previše šminke ili prenaglašene boje vrlo će te lako odvući u vulgarnost

Čuvaj se preterane prisnosti Nemoj biti najbolja prijateljica koju svi lupkaju po ramenu i s kojom se svi momci šale. Preteraš li, preti ti opasnost da te gledaju kao super prijatelja i zaborave da si ženskog roda.


Preterana samodopadljivost šteti Nemoj da upadneš u sopstvenu zamku. Verujući da su neodoljive i savršene, neke se devojke utope u samodivljenju.


Nemoj zanemariti svoju posebnost Najvažnije je da poštuješ svoju posebnost. Ako te privlači sport, mrziš šminku, podnosiš samo kratku kosu, ne menjaj ništa (ipak ne preteruj i ne dokazuj nešto na silu). Opet možes da budeš privlačna, simpatična, lepa. Privlačnost je zapravo teško definisati jer: što privlači jednog, možda odbija drugog!


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003