Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Rođendan 18. 11. 2003.
60 SVEĆICA NA TORTI
Knjeginja Katarina Karađorđević je 13.novembra proslavila svoj 60-ti rođendan. Vrata Belog dvora na Dedinju bila su otvorena za oko 200 gostiju, uključujući i sedmu silu. Među gostima su bili primećeni književnik Milorad Pavić sa suprugom, počasni konzul Ekvadora gospođa Karmen Vegas de Spalajković, katolički kardinal, predstavnici Krunskog saveta, Vlade Srbije, verskih zajednica, diplomatskog kora, istaknute ličnosti iz kulture i društvenog života Srbije, kao i ugledni gosti iz Grčke.

Knjeginja, okružena svojim mužem Aleksandrom, kraljevićima Ptrom i Filipom i svojom decom Alison i sinom Dejvidom, kao i jednim unukom, nosila je elegantnu crnu čipkanu haljinu i crne cipele. Na platnu razapetom u velikom holu gledali smo film o delatnosti knjeginje u okviru njene fondacije LIFELINE. Ansambl «Abrašević» izveo je potpuri igara na slovensku muziku a nije izostao ni sirtaki.

Kuriozitet večeri bila pojava lepe devojke u pratnji kraljevića Petra. Iako je bilo strogo zabranjeno postavljati bilo kakva pitanja, uspeli smo na kratko da porazgovaramo s njom. Rekla je da je pola Irkinja pola Argentinka i da se zove Esmeralda.

Akademski hor ''Kolegijum muzikum'' pod dirigentskom palicom Darinke Matić – Marović i glumicom Radom Đurićin. U toku proslave emitovan je kraći film o životu Princeze Katarine i njenom humanitarnom radu.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003