Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 MANEKENKE U TURSKOJ 06. 07. 2003.

Ana Sofia Martins (15) iz Portugala i Izabela Folga(16) iz Poljske, pobednice su internacionalnog finala Look Model Search 2001, održanog u ekskluzivnom Efendy klub-teatru u Istanbulu. Žiri sastavljen od agenata, fotografa, stilista, reklamnih i modnih eksperata iz Pariza , Londona, Milana, Tokija odabrao je baš ova dva mlada modela od 37 takmičarki iz 21 Evropske zemlje.

“Odlučujući faktor za žiri bio je personality devojaka”, kaže Volfgang Švarc, predsednik agencije Look Models. “ Obe pobednice su modernog tipa i pokazale su tokom priprema, iako još vrlo mlade, visok profesinalizam . Naša ideja je da ih u toku sledeće 2-3 godine obučimo za modeling karijeru, počevši već sada u periodu školskih raspusta. One su već stekle prva modeling iskustva ovde u Istanbulu radeći za firme Swarovski i Elidor.Drugo mesto osvojila je Monika Weiserova iz Češke republike, a treće dele Verena Vorraber iz Austrije i Kristel Jogis iz Estonije.
U prvih sedamnaest ušle su i dve naše devojke: Bojana Vukajlović iz Beograda i Selena Tadic iz Šapca. Bojanu i Selenu očekuje potpisivanje ugovora vrednih 50.000 dolara, koji garantuju internacionalnu modnu karijeru. Ukupan fond nagrada ovog takmičenja iznosi 1.150.000 dolara.
Finalistkinje su nosile sofisticirane kreacije austrijanke Michel Mayer, firme Elfenkleid (nosilac nagrade koju dodeljuje agencija Look Models pod nazivom “ Catwalk Young Designer”) kao i poznate kuce Wolford. Oko hiljadu gostiju i zvezda, među kojima poznati holivudski glumac John Philipp Law i internacionalni top modeli Georgina Cooper, Anna Tokarska i Nayma Mingas, uživali su u izuzetnom nastupu devojaka pod umetnićkom palicom jednog od najboljih evropskih koreografa Kevina Oakes-a.“

I ovoga puta mnoge od finalistkinja došle su iz istočno-evropskih zemalja u kojima ima mnogo neotkrivenih talenata” kaže gospodin Švarc. “ Nase dugotrajno prisustvo na tim prostorima kao i vrhunsko znanje daje Look Models filijalama jedinstvenu poziciju na tržištu i prednost u odnosu na amerićke ili francuske top agencije.
Mi možemo da delujemo potpuno nezavisno. Look Model Search je jedino internacionalno takmićenje isključivo vođeno iz Austrije i predstavlja most od istočne ka centralnoj Evropi.

Selena Tadić
Visina/Height: 175 Grudi/Bust: Struk/Waist:60 Kukovi/Hips:84
Odeća/Chlothes: Obuća/Shoes: Kosa/Hair: Oči/Eyes:

Bojana Vukajlović
Visina/Height: 174 Grudi/Bust: Struk/Waist:61 Kukovi/Hips:89
Odeća/Chlothes: Obuća/Shoes: Kosa/Hair: Oči/Eyes:
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003