Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Slobodni i srećni 06. 06. 2003.
Tužni ste, jer nemate dečka/devojku. Ništa zato. Mi ćemo vam dati bar 10 razloga da budete srećni upravo zbog toga..

1. Ne morate biti stalno doterani.

Zar nije divno biti neopterećen svojim izgledom? Ne morati uvek izgledati tip-top. Kosa može biti u bilo kom fazonu: "vetrovi me lome, spavao sam na šanku, nikad nisam video češalj, majka Muju šišala na struju..." Nokte možete grickati, puštati i na nogama, gajiti kalifornijske gliste pod njima... Ne morate se depilirati (naročito ako ste muško)... Ne morate da vodite računa da li ste dobro uklopili boje, da li su vam patike ili cipele blatnjave; da niste zarozani, da niste demode... Uopšte uzev, pošto niste pod presijom šta će on\ona ili ne daj bože, njeno\njegovo društvo misliti o vama, možete si dati oduška i biti do mile volje svoji i neobavezni.

2. Ne morate trpeti njegove drugove i njene drugarice

Sigurno se sećate kako su vam neki njegovi drugovi išli na živce svojim uvek istim, neslanim šalama ili njene drugarice - tračevima. Možete se družiti sa vama dragim ljudima i ne zapostavljati one koje vaš dečko ili devojčica ne voli.

3. Mozete jesti beli luk svakog dana

Vrlo praktično! Naročito u sezoni epidemije gripa. Nema potrebe da vam dah bude uvek svež kao proleće, jer nemate s kim da se ljubite, što i nije tako loše, jer manje su vam šanse da navučete neki virus.

4. Jedete šta hoćete i koliko hoćete!

Jedan od važnijih razloga. Možete proširiti svoj jelovnik više od zelene salate i rotkvica, jer vas nije briga za kilograme i celulit ! Živela Milka čokolada i brza hrana.

5. Izlazite gde se vama dopada, a ne njoj \ njemu!

Nema "smaranja" po pozorištima ili fudbalskim utakmicama (ako je za vas to smaranje) i uopšte po mestima na kojima se dosađujete!

6. Živci su vam u odličnom stanju!

Nemate s kim da se svađate, nema ko da vas izluđuje, da vas pravi ljubomornim, da zaboravi vaš- rođendan ili godišnjicu, da vas blamira, da vas analizira i kritikuje...

7. Imate slobodu da budete ono što jeste!

Ne treba objašnjenje.

8. Imate više vremena za sebe i svog kućnog ljubimca

Takođe ne treba objašnjenje.

9. Mirno spavate

Rode i ostale ptice vas ne brinu...

10. Manji su vam troškovi (naročito ako ste muško!)

Komentar suvišan.

Sve u svemu, ako nemate dečka\devojku, vodite jedan miran, spokojan zivot. Zamislite onda, vi slobodni ljudi, u kakvoj ste prednosti u odnosu na paćenike koji su vezani.

Ako ipak, nismo uspeli da vas oraspoložimo, krenite u "lov" i srećno!Copyright BONI Drenik d.o.o 2003