Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Odlazak Pole Jets 06. 06. 2003.
Među poznatim facama koje su došle da odaju poslednju počast ženi poznatoj po ljubavima i brakovima sa Bobom Geldofom i Majklom Hačinsom, viđeni i Nik Kejv, Jasmin le Bon, Bono Voks, Rupert Everet, Eni Lenoks...

Svetom željnim estradnih uzbuđenja prostrujala je minulih dana intrigantna vest: umrla je Pola Jejts! Poznato TV lice, žena koja je pravi proboj u medijske sfere doživela emotivnim vezama sa rok-humanitarcem Bogom Geldofom i harizmatičnim Majklom Hačinsom (INXS), napustila je ovaj svet, valjda svesna da će ga zameniti nekim boljim. Na pojanju njene ovozemaljske labudove pesme okupilo se mnogo čuvenih faca iz cirkusa koji neuki i zlonamerni nazivaju "šou-biznisom"...

Uz primetno policijsko obezbeđenje, u crkvi Svete Marije Magdalene u Devingtonu, predgrađu Faveršama (Kent), u atmosferi koja je trebalo da bude intimna, za uži krug prijatelja, od Pole Jejts oprostili su se Nik Kejv, Jasmin le Bon, Džuls Holand, Bono Voks, Džasper Konran, Rupert Everet, Eni Lenoks, Pol Jang sa suprugom, "di-džej" Pol Gambačini i Kevin Godli iz "Godley and Cream". Bilo je tu i manje poznatog, ali svakako probranog sveta, među kojima je 41-godišnjoj Šili Hajland-Dejvis, sa ostrva Šepi, zapalo da izrekne slovo o počivšoj zvezdi: "Pola mi se, jednostavno, dopadala... Bila je vrlo živa, energična osoba. Žao mi je što više nije među nama. Bilo mi je, da kažem i to, žao Pole i sve ovo poslednje vreme... To je jedna tragična storija. Bila je, inače, moje godište."

Pola Jejts ispustila je dušu prošle nedelje u svom domu u zapadnom Londonu. Leš je pronašla malena Tajger Lili, njena četvorogodišnja kćerka, plod braka sa Majklom Hačinsom. Odmah je pokrenuta istraga povodom ove iznenadne smrti, a nezvanično je proturena informacija da "nema sumnje da je reč o overdozi".

Opelu je prisustvovao i bivši muž Pole Jejts, ser Bob Geldof, vidno bled. Kao izgubljen, uputio se ka crnoj limuzini koja ga je odvela sa lica tužnog mesta.

Sudeći po napisima osvanulim u ostrvskoj štampi, Pola Jejts je narko-dilerima dugovarala više od dve hiljada engleskih funti u trenutku kada je otišla Bogu na istinu. Da se ova tvrdnja potkrepi, citirana je izjava njenog nekadašnjeg ljubavnika Kingslija Okekea, tridesetogodišnjaka koji je magazinu "Sunday People" rekao da "ona nikada nije vodila računa o tome kakvu štetu nanosi svom organizmu".

"Sve što je Polu zanimalo bila su njena deca i - kako da dođe do sledećeg fiksa. Kada bi se domogla onoga što joj je toliko trebalo, samo bi rekla maloj Tajger da ode na sprat da se igra. Nikada se nije drogirala pred ćerkom", izjavio je Okeke.

Copyright BONI Drenik d.o.o 2003