Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Dilan, čedo strasti! 06. 06. 2003.
”Film, seks i bebe”- ovo je nova deviza slavnih glumaca Majkla Daglasa i Katarine Zeta-Džons…

“Uvek sam želeo više dece”, kaže pedesetpetogodišnji seks simbol Majkl Daglas, čiji je sin iz predhodnog braka, Kameron, već poprilično odrastao-dvaset i jedna mu je. Lepa Velšanka je odbila mnogobrojne uloge da bi rodila bebu. “Ne želim da se moj život svede samo na listu snimljenih filmova”, kazala je. Štaviše, na zgranutost holivudskih uspijuša, sama doji svoje dete.

Kao i većina običnih smrtnika i, uvek uspaljeni, Majkl zaljubio se 1998. u ovu lepoticu gledajući je u filmu Zoro. U istom trenutku je Majkl boravio u Dovilu u Francuskoj prestavljajući svoj film Savršeno ubistvo. Među zvanicama bila je lepa Katarina. Kažu da je on namestio da devojka sedi pored njega. “Voleo bih da budem otac vašeg deteta”, zavodnički joj je šapnuo u uvce, na šta je ona odbrusila: “Ma nemoj!”

Bilo kako bilo, vila koju je Katarina Zeta-Džons kupila u Santa Moniki od svojih prvih honorara, ubrzo se pretvorila u dečje carstvo, gde se više ne govori o poslu već samo o dojenju, pajkenju, plakanju…Sam glumac je svojeručno presekao pupčanu vrpcu, srećno se smejući. Sada je dobio novo zvanje: oficijelni luljač kolevke i nosač iste dok mlada mama spava.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003