Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Tatoo 16. 09. 2003.
Anđelina
Tetoviranje je danas normalna pojava, mada se neke bake krste kada vide zmaja na nežnoj ruci svoje unuke, ne daj Bože, probušen jezik ili pupak. Ipak, glumci i pevači prednjače. Smatra se da zvezda filma Tombraider, Anđelina Džoli, ima najviše tetovaža na svom telu. Kao uspomenu na svog prvog muža, Džoni Li Milera, na njenoj levoj ruci nalazi se zmaj, a iznad njega Billy Bob za dugo sećanje na turbulentan brak sa Bili Bob Tortonom. Na stomaku, velikim slovima je istetovirala na latinskom jeziku Quod me nutrit me destruit što znači Ko me hrani, uništava me. Pored toga ima i japanski znak smrti, cictat iz romana Tenesi Vilijamsa, energetske talase i veliko crno raspeće.

Bekam
Naveća engleska fudbalska zvezda David Bekam ukazuje na pravog porodičnog čoveka. Na guzi ima istetovirano ime svog prvog sina Bruklina, a na unutrašnjoj podlaktici ime svoje supruge Viktorije, čuvene Spajsice, na Hindu jeziku (neki stručnjaci tvrde da je ime pogrešno istetovirano!). Na desnoj ruci se nalazi rimski broj VII, broj koji nosi na svojoj majici. Na leđima je istetovirana ljudska figura koja podseća na raspeće. Bekam tvrdi da nema veze sa tim već da je to njegov “anđeo čuvar”. Ne znamo da li je i gde je istetovirao ime svog drugog sima Romea.


DEP
Holivudski buntovnik Džoni Dep ima nekoliko tgetovaža. Najpoznatija je bio Wino forever koji se nalazio na njegovoj desnoj ruci. Nije imao veze sa njegovom ljubavlju prema piću već je to bila uspomena na njegovu bivšu ljubav glumicu Vinonu Rajder.
Kada su se razilšli morao je da skine ovaj kompromitujući motiv. Na istoj ruci ima glavu Indijanca, a nešto niže reč The Brave. Na levoj ruci istetovirao je srce i preko njega Betty Sue i izvrnuti trougao. Na svom desnom kažiprstu istetovirao je tri pravougaonika, a na desnom nožnom članku lobanju sa dve ukrštene kosti (zasigutno je član neke tajne organizacije) i simbol sličan slovu E na levoj ruci.

Eminem
Kontroverzni reper Eminem, alijas Slim Šejdi, šeta gomilu tetovaža na obe ruke i preko celog torza. Oko vrata ima visuljke u obliku kučeta, na levom ramenu ogromnu pečurku a na unutrašnjoj strani leve ruke ime svoje ćerke Hailie Jade. Slogan Slit Here (Zacepi ovde) vidi se na njegovom desnom članku ruke a na levoj brezletna u gotskom stilu. Na jednoj strani grudi piše Eminem, na drugoj strani je njegovo drugo ima Slim Šejdi. A ima još…

Melani
Američka glumica Melani Grifit se ne stidi da nosi svoje srce na mišici. U srcu Antonio, njen najnoviji muž, španski glumac Antonio Banderas. Mnogi ne znaju da na levoj butini ima istetoviranu žutu krušku, a prema pričama, mnogobrojne tetovaže na intimnim delovima svog tela…Pam
Bivša Misica sa Plejbojeve duplerice iz 1990.godine, Bejvočerka Pamela Anderson nosi nekoliko tetovaža. Na nadlaktici leve ruke je bodljikava žica, dok na članku desne noge i na guzi ima diskretne plemenske slikice. Na jednom od prstiju istetovirala je ime "Mommy"; to se kasnije obično čitalo kao "Tommy", ali se Pam pšotrudila da skine posle razlaza sa rokerom Tomi Lijem.


Robi
Robi Vilijams, danas verovatno najzanimljivi pevač iz Velike Britanije uvek je gajio ljubav ka isticanju. Tako i u tetovaži: na levoj ruci nosi mavarski dizajn, Keltski krst na desnom bedru a lava na desnoj ruci sa sloganom Born to be mild.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003