Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Bez starca nema udarca 06. 06. 2003.
Kako je bilo na jednoj od najatraktivnijih holivudskih svadbi poslednjih godina...

Više od hiljadu radoznalaca okupilo se prošle subote pred ulazom fabuloznog njujorškog hotela "Plaza" da svojim očima ošacuju Majkla Daglasa i novu izabranicu njegovog starog srca, Katarinu Zetu Džons, ali i druge holivudske zvezde i zvezdice koje su pozvane (i prihvatile poziv) da prisustvuju venčanju 56-godišnjeg glumca i njegove četvrt veka mlađe mlade. Da se nešto, ne daj Bože, loše ne bi desilo, organizatori su podigli šator kroz koji su poznati likovi protrčavali, spasavajući se od znatiželje svetine koja se stuštila na Petu aveniju.

Venčanju su prisustvovala mnoga poznata imena "fabrike snova": Goldi Hon, Ejmi Irving, Barbara Volters, Deni de Vito i Rea Perlman, Art Garfankel, Kristofer Riv, Džejms Vuds...

Katarina je nosila venčanicu "tešku" 150 hiljada dolara. Mnogo je jeftinija bila torta iz kuhinje Silvije Vajnstok - koštala je "samo" deset "soma". Što se tiče cene zlatnog prstena koji je Daglas u Velsu kupio svojoj dragani, ta svota nije obnarodovana. Na samoj ceremoniji, prsten je vremešnom mladoženji dodao njegov stariji sin Kameron, 21-godišnjak koji je nedavno imao problema sa zakonom zbog posedovanja kokaina, dok je mlađi Majklov sin, koga je na svet donela tada nevenčana Katarina, tromesečni Dilan, utočište našao u bakinim rukama. Kažu da nije mnogo kmečao.

Svadbi je prisustvovalo - po relativnom pouzdanim procenama - izmedju 250 i 300 zvanica. Tridesetak Katarininih rođaka, naravno o trošku novog bračnog para, doleteli su iz Velsa u Njujork.

Još malo o troškovima: za uređenje plesne dvorane čiji prozori gledaju na Central park utrošeno je oko 250 hiljada dolara, a za cvetne aranžmane, stolnjake i propratnu sitnuriju - svih pola miliona!

Prvu bračnu noć Majkl i Keti proveli su u petosobnom predsedničkom apartmanu u "Plazi". Cena polupansiona? Sitnica - svega 20.000 USD! Činjenica da imaju stan na nekoliko stotina metara od glamuroznog hotela, nije ih sprečila u nameri da upravo tu malo izgužvaju posteljinu. Pa, nek im je sa srećom!

Copyright BONI Drenik d.o.o 2003