Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Poznaju se odeći 26. 08. 2003.
Poznati sportisti, glumci, pevači često menjaju svoj izgled “da ne bi dosadili publici”. Neki to rade sa manje a neki sa više uspeha.

1. ANDRE AGASI


Kada se Andre Agasi pojavio na teniskom terenu njegove znojnice su odmah postale zaštitini znak. Taman je počeo da uživa u slavi pomodnog sportiste kad poče kosa da ga napušta. On se hrabro ošišao na nulericu. Danas je on momak u trendu a novac koji mu se sliva u džep dolazi uglavnom od reklama za brijače Vilkinson Svord.


2. BEKAM

Najpopularniji fudbaler Velike Britanije Dejvid Bekam već je nekoliko puta proglašen za momka sa najviše stila. Svako njegovo pojavljivanje uzburkava svet, naročito, frizere. Na početku to beše dečački šarmantno, ali je uskoro lansirao golu lobanju, da bi danas nosio komplikovane frizure. Jednom prilikom je obukao sarong Žan-Pol Gotijea, lakirao nokte pink bojom, stavio oko vrata dijamante. U stalnoj je žiži zbog svojih raznoraznih tetovaža.3.DEJVID ROBERT BRAUN…

…Zigi Stardast. Princ pop pesama. Dejvid Bouvi, dao je svetu svoja mnogobrojna lica, od plavog rokera do ozbiljnog poslovnig čoveka. Danas je uredno obrijan i nosi izuzetno elegantna odela.

4. ČELSI KLINTON
Nekada mala bumbarka, ćerka bivšeg predsednika USA Bila Klintona, sve više iznenađuje svet. Na reviji mode Donatele Versaće, fotografi su se više gurali oko nje nego oko Gvinet Paltrou ili Madone. Njene pomalo divlje loknice i cicane haljinice zamenjene su ravnom kosom i elegantnom crnom haljinom. Gosopođica Čelsi studira na Oksfordu, kao što je to učinio pre 33 godine i njen otac, viđa se u londonskim diskotekama sa frontmenom U2- Bonom.
5. SELIN DION
Francusko-kanadska pevačica Selin Dion se pojavila na pop sceni sa čistim licem, loknicama i kao dvadesetogodišnja devojka pobedila 1988.godine na Evroviziji. Danas je ona seksi, sofisticirana persona. Zvezda priznaje da njenu sliku stvara tim savetnika i da je ispravila zube. Sredinom devedesetih, pojavila se sa kratkom crvenom kosom, obučena u farmerke, ali dve godine kasnije postala je ozbiljna brineta čijoj se pesmi My heart will go kojoj se ceo svet divio. Danas peva u Las Vegasu, okružena porodicom i tvrdi da bi najviše volela da bude domaćica.

6. LINDA EVANĐELISTA
Kao i obično top model Linda Evanđelista ne prati modu-ona je stvara. Bila je plava bomba 1990.u spotu Džordž Majkla Freedom, kasnije se pojavila obučena u crnu kožu, sa purpurnom kosom, kao mala seljančica. Nedavno je viđena sa kratkom crnom frizurom. Ova tridesetosmogodišnja lepotica, koja je jednom izjavila:»Ne ustajem iz kreveta za manje od 10 000 dolara», i dalje je na vrhu a njen stil i dalje imitiraju mnogobrojne devojčice.

7. KAMILA PARKER BOULS
Dugogodišnja ljubavnica engleskog princa Čarlsa Kamila Parker-Bouls zagovara “prizemnu modu”. Ova pdesetšestogodišnja plemkinja više voli ravne od cipela sa visokim potpeticama. Nedavno se obratila poznatom američkom modnom dizajneru Oskaru de la Renti za pomoć, i danas je ona jedna izuzetno elegantna žena koja dostojno prati princa na njegovim javnim turnejama.


8. MADONA
Ko može da zaboravi Madonin spot Like a Virgin u kome se pojavila u oblaku čipke, sa crnim aj lajnerom na očima i više brezletni nego što možete da ih izbrojite? Bio je to tek prv lik koji će Miss Čikone pokazati svetu tokom sledećih godina. Pesma Material Girl pokazala je da ona ume da bude elegantna brineta, sa afro frizurom, nenašminkanim licem. Prsluče koje je Žan-Pol Gotije izazvalo je šok. Danas, kao gospođa Riči Madona je veoma šik. U svakom slučaju, uvek je bila u dobroj kondiciji i očigledno u dobrom zdravlju.

9.ŠER
Pevačica i glumica Šer je možda kraljica samo-obnavljanja. Svaka godina donosila je radikalne promene na njenom licu i telu. Kada je prvi put podigla prašinu bila je kudrava lepotica koja je pevala sa Soni Bonom I got You babe. Tokom karijere rokerke nosila je kožne pantalone po ugledu na motorcikliste. U poslednje vreme pokazala je da može da bude slika prave elegancije i šika.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003