Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 To sam ja - stvarno! 08. 07. 2003.
Verovali ili ne, ali u filmu ŽIVETI SA MAJKL DžEKSONOM, koji je uzburkao duhove protivnika i zaljubljenika u ovog pevača, postoji scena u kojoj engleski novinar insistira na operacijama Majklovog lica. I znate šta odgovara moderni Petar Pan:"Ne, nisam imao nikakve operacije na licu. Dobro, možda jednu, u stvari dve. To je u vezi s nosom…"
Na uporno insistiranje novinara, Džekson je odlučno odbio bilo kakve veze sa plastičarima i dodao da je bela boja njegove kože, u stvari, nezgodna bolest impetigo. BONI vam predstavlja pevača Majkla Džeksona kroz sve faze njegovog života.
A vi verujte ili ne…Sl. 1
1971. Sedamdesetih godina prošlog veka otvoren i simpatičan osmeh Majkla Džeksona oduševio je svet. Kao tinejdžer objavio je svoj prvi solo singl “Ben”.


Michael Jackson - 1971.

Sl.2
1974. Pre nego što je počeo sa eksperimentisanjem ravne kose Majkl je nosio moćnu Afro frizuru. Godine 1979. snimao je The Wiz sa Dajanom Ros i od tada počinje njegova opsesija da liči na ovu crnoputu panterku.


Michael Jackson - 1974.

Sl.3
1982. Džeksonov prvi veliki iskorak kao solo pevača bio je album Off the Wall. Počeo je da nosi ozbiljne scenske kostime.


Michael Jackson - 1982.

Sl.4
1983. Na vrhincu slave Majkl se pojavio u famoznoj crvenoj vindijaci prepunoj rajsferšlusa na džepovima u kojima je čuvao novac zarađen sa albumom Thriller.


Michael Jackson - 1983.

Sl.5
1987 Sedeći na prestolu Džekson je pitao “Who’s bad”? Album bad je obišao svet noseći militarističku odeću.


Michael Jackson - 1987.

Sl.6.
1990. Nov album Dangerous, nov nos, nova boja kože-Majkl sve više liči na Dajan Ros.


Michael Jackson - 1990.

Sl.7
1993: Zalizana kosa, gornji deo lica ženski donji muški i prijava da je iskorišćavao 13-godišnjeg dečaka na svom ranču Neverland (koštalo ga je 14 miliona dolara da smiri dečakove roditelje).


Michael Jackson - 1993.

Sl.8
1995: Ovako beo, našušurene kose i nakarminisanih usana, kralj popa se, na opšte iznenađenje svih, oženio sa Lizom-Mari Prisli, Elvisovom kćerkom.


Michael Jackson - 1995.

Sl.9
1997: U sledeće dve godine Majkl se razveo od Lize-Mari i oženio sa bolničarkom Debi Rouv (koja, uzgred rečeno, više liči na muškarca nego na ženu a i ko je ikada video njenu jasnu sliku?!). Oči uokvirene ajlajnerom i loknice-Majkl u potpunosti liči na svoju stariju sestru Dženet.


Michael Jackson - 1997.

Sl.10
2000. U novi Milenijum Džekson ulazi sa bradom, drugim razvodom, ali sa starateljstvom nad svoje dvoje dece, dečakom Princom Majkom II i kćerkom Paris (kojoj je sam presekao pupčanu vrpcu i neokupanu odmah izneo iz bolnice i odneo kući umotanu u običnu pelenu!).


Michael Jackson - 2000.

Sl.11
2002: Promovišući album Invincible, Majkl je izgledao kao Alanis Moriset. Dobio je treće dete sa nevidljivom ženom. Dete koje je “prikazao” na balkonu Berlinskog hotela novembra meseca. Klateći ga nad ponorom četvrtog sprata na opšti užas obožavaoca.


Michael Jackson - 2002.

Sl.12
2003 Majkl je izjavio novinaru Martinu Baširu da su sva deca rođena in vitro. Ove godine loš dečko Majkl je stao na stranu muzičkim piratima jer “daj nek se samo slušaju moje pesme”. I dalje spava sa decom (muškog roda) u svom krevetu iako u Neverlandu postoje desetina spavaćih soba…a njegova deca nose u javnosti maske “da ih ne bi uznemiravali ludaci”…


Michael Jackson - 2002.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003