Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Igraj za život 06. 06. 2003.

Kampanja Igraj za život-droga ne, započeta 9. 0ktobra 2001 a završetak prve faze određen je za januar 2002, ukazala nam je na jednog mladog kantautora koji svim srcem i neizmernom energijom svojim pesmama poziva sve osobe da se okupe i «iz tunela, otvorenih očiju krenu u čistu budućnost»-Mišu Relića.


Nedavno su se novinari okupili u Bitef Caffe-u na promociji sajta Miše Relića (www.mrelic.com) koji se snažno nameće muzičkom svetu svojim funky-jazz stilom. Njegov poslednji spot «Princeza», u režiji Nebojše Radosavljevića-Čupka, snimljen je u tunelu koji počinje u beogradskoj Makedonskoj ulici i vodi ka Zelenom vencu. «Tunel u ovom spotu predstavlja upravo naš život,» kaže Relić. «Pravimo se da ne primećujemo nikog i ništa. Držimo glavu u pesku, pa nas onda začudi saznanje da nam čak i deca u osnovnoj školi obilato koriste drogu.»

U spotu ljudi koji šetaju tunelom su naši sugrađani, različitih društvenih slojeva, a njihov izlazak iz tunela otvorenih očiju, predstavlja pravi put kojim naše društvo treba da krene što dalje od svega što droga predstavlja. Na kraju spota, u gro planu poljubac Miše Relića sa lepom devojkom koja predstavlja «način izlaska iz naše moralne krize u koju smo upali tokom ovih godina horora i svetlo na kraju ovog tunela u kome se tako dugo nalazimo.»

Miša Relić ima 29 godina i pozamašnu biografiju: završio je nižu i višu muzičku školu, radio kao kamerman za 1., 2. i 3. kanal RTS; sa 18 godina postaje najmlađi član sastava studijskih muzičara Beograda Rolling Singles; u Švedskoj i Francuskoj radio kao tonac u studiju. Godine 1995. snimio je svoj prvi CD Pure Emotions, a sledeće postaje, preko rada za Top Rankin' International menadžment član Udruženja kompozitora SAD. Njegov spot Inspiracija, snimljen u dnevnoj vrevi Beograda podigao je veliku prašinu zbog zanimljivih golišavih scena naturščika iz prolazećeg autobusa kao i odlično izmiksanog sadržaja.

J.K.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003