Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 NEKI TO VOLE – PSIHODELIČNO ! 20. 10. 2015.
Vudstok na severu američke države Njujork, mesto poznato po kultnom muzičkom festivalu održanom 1969.godine, koji je promenio sliku muzike zauvek, dobio je novu stanovnicu. Umetnica Ket O’Saliven je kupila oronuo ambar i pretvorila ga u psihodeličan dom koji privlači pažnju svojim duginim boljama.
Ova farma u okrugu Haj Fols deluje ručno je oslikana u svim duginim bojama. I u unutrašnjosti, ona je još svetlija sa prepravljenim nameštajem I zidovima obojenim u svim prostorijama jakim bojama: roze, zelena, ljubičasti…
Danas je eksterijer ove kuće podignute daleke 1840.godine, živ spektar boja I dezena, kao što je i njen enterijer spektakularan.Spoljašnji detalji liče na tortu, koji se slaže sa autobusom parkiranim ispred kuće.
Ket I njen partner Mejson Braun dodao je neuobičajene prozore, dekorativne zidne ploče i, naravno, roze vrata! Crne letvice, bilo da su postavljene horizontalno, vertikalno ili koso, daju fasadama kuće utisak stripa, dodatno naglašavajući razigranu prirodu imanja I viziju Ket O’Saliven.

Ket kaže da, kada je kupila ovu kuću, nije bila svesna pozamašnog posla koji je očekuje. Ali, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji je u šali nazivaju “Vilenjakinja”, Ket je odlično izvela ovaj ogroman posao.
Kada se u unutrašnjosti kuće čije je ime “Pamučno platno”-“Calico” pogledaju njene slike, onda je jasno da je njen dom odraz njene dinamične I razigrane ličnosti.
“Za mene je ova kuća ka slikarsko platno. Ona je projekat bez kraja u koji možete ugraditi beskonačnu količinu inspiracije I sopstvene ideje, želje, ukus I stil!”


Foto: KatwiseCopyright BONI Drenik d.o.o 2003