Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 VANJA BULIĆ 26. 10. 2012.

Naš poznati novinar i TV voditelj rođen je u znaku Raka s podznakom Device. Fino preplitanje zemlje i vode. Ono što je vrlo zanimljivo da je vladalac Device Merkur, upravo u tom znaku. Mesec, vladaoc sunčevog znaka obično se vezuje za emocije, intuiciju i duhovitos, pa i popularnost. Nasuprot tome, Merkur upravlja razumom, logikom i inteligencijom. Mesec, tradicionalno vladalac Raka nalazi se u Blizancima, a merkur, tradicionalno vladalac Blizanaca u Raku. Zato je Vanja Bulić neobičan lik koji se podjednako dobro snalazi u obe sfere delovanja. Sigurno je da voli poeziju i prozu, umetnost i matematiku, maštu i stvarnost. Ovako postavljene planete omogućavaju Vanji skladnu komunikaciju sa okolinom koja je neophodna u njegovom poslu.
Zbog toga je Vanji lako da se prilagodi svakom tipu ličnosti, bez obzira na njen mentalni sklop i da u toku intervjua prodre do same suštine.
Upopularnoj TV emisiji «Biseri» Vanja sedi u pravoj domaćoj atmosferi (delovanje Meseca), ležerno i lako vodi komunikaciju sa svojim godtima (koji su svi veoma interesantni, ali međusobno veoma različite ličnosti).
Sunce u horoskopu Vanje Bulića smešteno je u jedanaestu kuću, prirodnu kuću Vodolije kojom vlada Uran, viša oktava delovanja Merkura. Time je naglašena njegova potreba za javnim nastupom. Vanjino područje delovana je veoma veliko, od putopisa do intervjuisanja estradnih ličnosti i zabavnih emisija lakog sadržaja i-svugde se podjednako dobro snalazi.


Na čartu horoskopa Vanje Bulića može se videti da su zvezde poređane u obliku «Zdele», gde su sve planete koncentrisane na jednoj strani zodijačkog kruga, na istočnoj. To ukazuje na izrazitu samosvest Vanje, koja se ogleda u snazi kojom zrači njegova ličnost. Ona druga, neispunjena strana zodijačkog kruga teži da se ispolji kroz aktivno delovanje ka drugim ljudima, pa je i logično očekivati da Vanja izabere upravo novinarstvo za svoj životni poziv, kako bi kroz njegovo delovanje uravnotežio matricu svog horoskopa.

Položaj Meseca u desetoj kući, u promenljivim Blizancima uz konjukciju sa Uiranom, ukayuje da će u karijeri Vanje Bulića biti mnogo promena, na sreću poyitivnih. Očigledno je da je on sklon eksperimentisanju sa rayličitim vrstama medija (delovanje Urana), ali da će u svakom njegovom radu, na ovaj ili onaj način, biti prisutna publika i da će njegova aktivnost uvek biti usmerena ka javnosti. Mesec u desetoj kući izričito ukazuje na popularnost. Očigledno je da će Vanja još dugo biti prisutan u našoj javnosti.


Planeta najbliža Zenitu (deseta kuća), smešten je u Blizancima što je pokazatelj velike energije koju on ulaže u ostvarenje svojih ciljeva.
Saturn, kao vladalac njegove pete kuće, koja se vezuje za kreativno izražavanje, svojim položajem u dvanaestoj kući, kući podsvesnih motiva i nagona, ukazuje da je Vanjina potreba za kretivnošću ugrađena u samu suštinu njegove ličnosti i kao takva stalni je pokretač njegovih aktivnosti.

Može se reći da je ovo horoskop koji ukazuje na «pionirske» karakterne crte, odnosno na tip ličnosti koji uvek iznova želi da se upusti u istraživanje nepoznatih područja i razotkrivanja svega tajanstvenog i skrivenog.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003