Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 MESEC I ZDRAVLJE III deo 09. 04. 2012.
Mesec u Ovnu: nedostaci vida, migrenske glavobolje, nesanice, nepravilno funkcionisanje zadnjeg režnja hipofize, moždana groznica, metalna prenapetost i ćelavost.
Mesec u Biku: gnojno zapaljenje krajnika, aftezni čirevi, septičko zapaljenje grla, bolovi u nogama i stopalima, problemi sa očima (ako se nalazi u 29 Bika i u aflikciji od strane jedne od planeta-malefika, ili planeta više oktave), i (kroz refleksnu akciju Škorpiona) menstrualni problemi.
Mesec u Blizancima: edem pluća, reumatizam ruku i ramena, bronhitis, astma, zapaljenje pluća i aneurizmi.
Mesec u Raku: stomačni problemi, hidropsija, neprilike sa varenjem, gojaznost, histerija i (u slučaju ozbiljne aflikcije) karcinom.

Mesec u Lavu: bolovi u grudima, grčevi, problemi sa cirkulacijom, srčane neprilike i (kada je u jaslama Ascelli – 6 7' Lava), pogoršanje vida, posebno levog oka.
Mesec u Devici: abdomenalni tumori, crevne smetnje, dizenterija i (ako je u 22Device) zapaljenje slepog creva.
Mesec u Vagi: apscesi, problemi sa bubrezima, pleuritis, uremija, tendencija prama Brajtovoj bolesti, gušavost, homoseksualnost (kada je u aflikciji sa Uranom) i glavobolje (kroz refleksno dejstvo Ovna).
Mesec u Škorpionu: opasnost od otrova, mestrualne nepravilnosti, bolesti organa za reprodukciju, oboljenja žuči, kilski aneurizmi, vodena kila, i (kroz refleks), problemi sa grlom.
Mesec u Strelcu: kostobolja, povrede i oboljenja kuka, išijas, paraliza i (kroz refleks) astma.

Mesec u Jarcu: reumatizam, nedostatak sinovijalne tečnosti, psorijaza, problemi sa varenjem i kožni osipi.
Mesec u Vodoliji: ometena cirkulacija (posebno u donjim udovima), delirijum tremens (od alkoholizma), proširene vene, sinkope i hidropsija.
Mesec u Ribama: bolovi i grčevi u stopalima, naklonost ka drogama kao navici, slaba cirkulacija u ekstremitetima, hidropsija, psihosomatska oboljenja.
-nastaviće se-


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003