Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Alo,ovde tvoj sex 26. 06. 2003.


Pitanje: može li seks na daljinu?

Odgovor: može, ako su mogućnosti veće od rastojanja.

Seks putem telefona ili e-maila ne samo da umanjuje osećaj usamljenosti, već i učvršćuje tzv. vikend i daljinske veze, tvrde minhenski psiholozi.

Seksi šaputanja telefonom i lakonske poruke nabijene erotikom koje ćete dobijati putem e-maila, učvršćuju veze, koje, bez njih, u 90% slučajeva pucaju, tvrde psiholozi.

Istraživanje je sprovedeno na 5.000 žena i muškaraca koji su živeli u različitim gradovima, ili su se družili samo preko vikenda. Prema rezultatima istraživanja ovi parovi minimalno vode tri puta nedeljno virtualni seks, a telefon, kao medij nadraživanja im je draži nego Internet.

Dalje, 62% ispitanika je izjavilo da se putem telefonskog razgovora puno brže uzbuđuje i rastapa, dok samo svaki peti ispitanik može dospeti u to stanje koristeći e-male poruku ili erotsko pismo.

A najzanimljiviji dokaz, u prilog telefona, je da 80% ispitanika svakodnevno koristi telefon u lascivne svrhe, budući da im je to strašno uzbudljiva predigra, čak i ako postoje mogućnosti da se vide i dodiruju - svaki dan.Copyright BONI Drenik d.o.o 2003