Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 „Promovišemo najbolje u Srbiji” 19. 02. 2008.
Ovo je naziv manifestacije održane 14.decembra u Best Western HOTELU M u Beogradu. Cilj “Centra za promociju Wellness & Spa” I novinara je afirmacija najuspešnijih menadžera I najatraktivnijih lica koji promovišu vrhunski turizam I wellness koncepte, kao I preduzeća koja zastupaju vrhunske svetske kozmetičke spa I wellnes brendove.
Uz muziku I pesmu grupe Balkanika dodeljeno 19 nagrada u raznim disciplinama. Banja Kanjiža, centar za prevenciju osteoporoze dobila je priznanje, koje je uručeno šefici marketinga dipl.ecc.Jakši Harmat Čili, za razvoj wellness koncepta. Mnogi će se složiti da je ova banja jedna od najboljih u Srbiji. Nju posećuju u velikom broju I stranci.
Sa Zlatibora nas je obradovao nov projekat “Vila PINA”, izuzetno praktičan, elegantan I dobro osmišljen apartmanski koncept u turizmu. Smeštena u strogom centru, na najlepšem delu zlatiborske visoravni, u senovitom ambijentu borove i jelove šume nadomak jezera, Vila Pina gostima nudi idealne uslove za odmor.
“Acenter” iz Novog Sada može se pohvaliti nagradom za nov apartmanski koncept u hotelijerstva. Nalazi se u naselju Liman III u bulevaru Cara Lazara 94.
U kategoriji Wellness & Spa kozmetički brendovi nagrađeni su: Kozmetička kuća ”Neostarta” za svoju profesionalnu medicinsku kozmetiku, ”Murad” za serum za intenzivnu redukciju bora de Marud, ”Procadans d.o.o”, distributer preparata na bazi aloe Roure Aloe Del Efecto Frio, ”Lugonja Cosmedics” , specijalistička dermatovenerološka odrinacija-koncept tretmana i inovativnost u Medical Spa, endermološki cemtar LPG iz Beograda za aparat Acthyderm, ”Sunny” d.o.o.-profesionalni stolovi za ,asažu i, najzad, preduzeće ”Aluna” d.o.o. iz Novog Sada za opremljenost i koncept kozmetičkog salona ”Aluna”.
Upoznaj samog sebe
Gospođica Ivana Jordan proglašena je za Wellness lice godine 2007. Mnogobrojna publika je gledala njen spot na video bimu koji je, za divno čudo, u tom trenutku funkcionisao. Naime, tehnička ekipa nije uspela da prati filmove na kojima su nagrađeni prikazivali svoje proizvode I rad za koje su nagrađeni. Pored toga, nisu imali najmanjeg vaspitanja da budu tihi već su glasno pokušavali da prikažu filmove. Sve to je veoma odvlačilo pažnju od dodeljivanja nagrada I govora zahvalnosti nagrađenih. Nadamo se da se iduće godine ispraviti ova nezgoda.
Dodeljene su I nagrade u oblasti obrazovanja. Po meni najvažnije. Jer, osposobiti ljude za rad sa drugim osobama najvažniji je činilac u svim oblastima života. Kako kaže učitelj i kreator masaže, Peđa Filipović iz škole ”Professional” i vlasnik istoimenog massage kluba u Beogradu, ”Svaki učitelj i predavač treba, pre svega, da upozna samog sebe, kako bi mogao da prenese pravo znanje drugima”. Gospodin Filipović je dobitnik nagrade za inovativne koncepte masaža i edukaciju na ovom polju.

Nagradu za izuzetan rad na edukativnom polju dobili su i: Akademija za estetiku i kozmetiku, Beograd, za obrazovanje vrhunskih kadrova za wellness i spa centre u saradnji sa kozmetičkim kompanijama Matis i Sothys; studenti Visoke Zdravstvene škole strukovinih studija u Beogradu, smer estetičar-kozmetičar dobili su nagradu za projekte ”Wellnes patrola” i ”Etno body art”; nutricionista Jasmina Stojanović dobila je nagradu za svoje pionirske radove iz oblasti Spa couisine i Vital bara-Zelene zone wellness centara. U njene izuzetne sposobnosti na ovom polju mogli su da se uvere svi gosti koji su prisustvovali ovoj manifestaciji! Priznanje Wellness Award 2007. pripalo je časopisu STIL iz Beograda za medijsku promociju wellnesa i stila života kao i TV emisiji ”U zdravom telu” autora Milice Bursač. Ona je u isto vreme bila i voditelj programa. Ćini mi se da je ipak bolja na televiziji, jer njeni komentari tokom večeri više su liči na đaka koji nije dobro naučio svoj domaći zadatak nego na profesionalnog voditelja.
Posebno priznanje dobila je Bojana Matić za film Welness u Srbiji”, a
dr Slobodanu Unkoviću, direktoru departmana poslediplomskih studija na univerzitetu Singidunum, koji su novinari i stručnjaci za turizam videli kao jedan od najboljih, zlatna plaketa biće uručena naknadno.
Moram da priznam da sam oduševljena načinom na koji je Hotel M organizovao ovu manifestaciju. Od prijatne sale, dobro postavljenih mikrofona(koje učesnici nisu umeli da koriste), do prijtnog posluženja. Hotel M, Merkur iz Vrnjačke Banje i univerzitet Singidunum iz Beograda dobitnici su zlatnih plaketa. Zaista redak primer dobroe i nepretenciozne organizacije!
Ovo prestižno priznanje kvalitetnom radu dobitnike, kako sami kažu, obavezuje da rade još bolje i da što uspešnije doprinesu razvoju srpskog turizma.
Nadamo se da će ova manifestacija „Promovišemo najbolje u Srbiji” videtu u još lepšem svetlu iduće 2008.godine!
Jelena Kaličanin


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003