Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 AMERIKANAC U PARIZU 26. 11. 2007.
Džon Malković, glumac koji je dugo godina živeo u Francuskoj, upijajući toplotu Provense, pre neku godinu se preselio u Boston. Ipak, njegova vezanost za tradiciju evropske kulture često ga vraća na francusko tle. Tako se nedavno obreo u Parizu gde je propratio premijeru svog najnovijeg fila „Beowulf“. Ovaj pedesetčetvorogodišnji glumac, ovenčan Oskarom(„Mesto u srecu“), poznat je po svom ozbiljnom radu u pozorištu i.

Elegantan i ozbiljan u svetloplavom odelu, brižljivo potkresanom sedom bradom, Džon Malković je izjavio za „Bazar“, na besprekornom francuskom jeziku:

„Ovo je epska poema o moćnom ratniku Beovolfu koji se bori protiv demona Grendela koji teroriše grad. U ovom filmu režisera Roberta Zemekisa igraju i Antoni Hopkins, Anđelina Žoli i drugi... U međuvremenu snimam film „Posle“ i „Ljubav i vrlina“ prema delu „Pesma o Rolandu“. Da, poznajem dobro francusku kulturu i srećan sam uvek kada mogu da radim ili da svratim u Francusku!“

Pored priprema za premijeru filma, Džon Malkovič se pridružio grupi umetnika koji će krajem godine učestvovati u zajedničkom projektu kulturnih događanja koje je organizovala asocijacija La Maison d’Europe de Paris u Parizu.
J.K.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003