Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 CASADEI 01. 10. 2007.
Gordana Drašković, poslovna žena iz Beograda, ponovo je otvorila svoj prostor, na radost mnogih žena, u Rajićevoj ulici. Prostor nosi ime „Casadei“ i u njemu se mogu naći one prave, kvalitetne italijanske cipele i čizme za kojima sve generacije uzdišu. Jesu skupe ali jesu i vredne. Za razliku od većine radnji u kojima se prodaju šareno-zlatno-srebrne kič cipele made in Italy, ovde oko i duša uživaju!
Kazadei ne znači u prevodu s italijaskog jezika-Božja kuća, već je to prezime Kvinta i Flore, bračnog para koji je 1958.godine započeo svoj stvaralački rad u proizvodnji ženske obuće za odabranu klijentelu. Svoju reputaciju izgradili su i pozicionirali među najkvalitetnije i najprestižnije robne marke u svetu visoke mode.
Kreativan duh i maštovitost nastavlja predstavnik druge generacije, Ćezare Kazadei, koji je već dve decenije glavni dizajner i inovator. Svojim originalnim idejama gospodin Kazadei godinama smelo eksperimentiše s najraznovrsnijim materijalima, uz ručno rađene detalje, stvarajući glamuroznu prepoznatljivu obuću za sofisticiranu i elegantnu ženu.

Kolekcija za sezonu jesen-zima 2007(2008.godine predstavlja kombinaciju glamura i seksi avangarde kao i sportskih oblina za dnevnu varijantu. Kao inspiracija za ovu sezonu bile su Bei Pejdž, kraljica pin-up-a iz pedesetih godina, pank ikona Debi Hari i neizbežna Merlin Monro.
Za reklamnu kampanju, kao i predhodnih godina, angažovan je čuveni modni ilustrator Fransoa Bertu, poznaz po svojoj sadanji s većinom vodećih modnih kuća, koji je i ovom prilikom istakao kosmopolitski izgled nove kolekcije.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003