Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 NOVINARI NA DVORU 29. 05. 2007.
Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina priredili su u petak, 25. maja tradicionalni godišnji prijem u čast predstavnika medija na Belom Dvoru.

“ Danas nije ni vreme ni mesto da pričamo o politici, vec da govorimo i razmišljamo o tome kako možemo da poboljšamo imidž naše zemlje. Mediji su najbolji saveznik koji svaka zemlja mora imati na svojoj strani. Apelujem na vas, na sedmu silu: radite u korist Srbije. Popravite njen imidž u svetu. Neka Kraljevski Dvor bude i vaše mesto susreta koje je otvoreno za svakog ko želi dobro ovoj zemlji. Poštujte svakog da bi nas poštovali u svetu. Budite objektivni, realni i pošteni.”

Prijem je otvorila novinarka Snežana Dakić – Mikić, a potom je goste pozdravila, u svom originalnom stilu poznata novinarka i spisateljica Mirjana Bobić – Mojsilović.

Na prijemu je, pored članova Savetodavnih Tela Krune, prisustvovalo preko 150 predstavnika medija - novinara, glavnih urednika najznačajnijih elektronskih i štampanih medija, inostranih dopisnika, marketinških agencija, kao i agencija za odnose sa javnošću.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003