Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Dragana Ognjenović 16. 04. 2007.

Francuski ambasador Ig Perne, mnogo puta je, za vreme svog službovanja u Beogradu, otvorio vrata francuske ambasade Beograđanima, sa željom da uživaju u ekskluzivnom Art Deko enterijeru, da upoznaju mnoge važne ličnosti iz Francuske i Srbije i tradiciju i kulturu ove velike zemlje.

Poslednja manifestacija pre ambasadora Pernea, bila je modna revija Dragane Ognjenović.
Svaki događaj u francuskoj ambasadi u Beogradu čast je i veliko uživanje i za izvođače i za gledaoce.

Uz prisustvo gospođe Tatjane Tadić, supruge aktuelnog predsednika Srbije, američkog bračnog para Polt i ruskog ambasadora, Aleksandra Aleksejeva sa suprugom, naša modna kreatorka, Dragana Ognjenović, prikazala je svoje najnovije modele.

Uvek lepo za oko

Očišćeni od bespotrebnih volančića, štraseva i kojekakvog ludiranja koje često imamo priliku da vidimo kod nekih srpskih „modnih kreatora“, Draganini modeli počivaju, pre svega, na čistoj konstrukciji i prate telo u lelujavom talasu.
Svila, lan, vuna... su materijali s kojim ona radi.
Odeća delimično plisirana, ležerna, pokazuje svo umeće jednog rasnog poznavaoca kreiranja odeće.
Dakle, nosiva moda. Sa malim „osvrtom“ na japanski kimono: rukavi na nekoliko modela bila su pravi japanska! Zanimljivo je i iznenađujuće što je Dragana prikazala par modela koja otkrivaju ženski pupak!
Da li je i ona pala pod uticaj pinkovske mode ili je to mali iskorak iz njene kreativne elegancije, ostalo je neispitano?

Poznata po neuobičajenim mestima na kojima prikazuje svoje modele, Dragana Ognjenović je ovog puta, uz svesrdnu pomoć ambasadora Iga Pernea i njegove supruge Fransoaz, izabrala mesto na kome se njena moda uzdigla u sam vrh elegancije.

Copyright BONI Drenik d.o.o 2003