Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Zene iz senke 06. 04. 2003.
Za njihove muževe zna ceo svet, a za njih skoro niko. One više vole da žive daleko od očiju javnosti i da odgajaju decu.

Ima žena koje su isto toliko slavne kao i njihovi muževi ili ih šlepovanje uz muževljevu slavu čini poznatima. Naravno, ima i slavnih žena čiji su muževi samo malo manje slavni od njih (Madona i Gaj Riči) ili nisu uopšte. Ali, poseban slučaj su one supruge koje ne dele sa svojim slavnim muževima ni delić njihove slave i sretnije su što mogu da ostanu kod kuće nego da prate muževe po turnejama, prijemima, gostovanjima u TV emeisijama...

DOROTEA I BON DŽOVI

Takav je slučaj sa Doroteom koja je već 13 godina u braku sa rokerom Džonom Bon Džovijem. Dok je suprug bio na turnejama, ona je ostajala kod kuće i brinula o njihovo troje dece. O stvarima koje se događaju na turnejama Džon kaže: «Ja nisam svetac i mogu reći da se svašta događalo. Takve stvari se podrazumevaju, ali se ne ponosim time.» One grupi devojke koje se mogu pohvaliti «skalpom» popularnog rokera imaju sreće što njegova Dorotea, koja ima crni pojas u karateu, više voli da sedi kod kuće.

ROBIN I MEL GIBSON

Još jedan seks-simbol se može pohvaliti urednim brakom i sedmoro dece-Mel Gibson. Tokom prve polovine njihovog braka koji traje već 23 godine, Robin Gibson je podržavala svog muža u prevladavanju velikih teškoća sa alkoholom. «Ne mogu ni da nabrojim koliko puta me je spasila od sebe samog,» kaže Mel, koji već 11 godina ne pije.

ALI I BONO

Oni koji slušaju U2 teško mogu da zamisle Bonoa u mirnom braku. Međutim, 43-godišnji pevač i njegova godinu dana mlađa supruga, nedavno su proslavili 21 godinu braka. «Ona je svetlost mog života i što smo duže zajedno sve je savršenija,» opisuje Bono svoju suprugu, koja je kao i on politički angažovanja i istaknuti je borac za ukidanje nuklearnih elektrana.

DEBORA I JAN RAJT

U senci se drži i supruga fudbalera Jana Rajta koju su tokom devet godina braka metiji primetili samo dva puta: jednom, kad im je sin zamalo otet u spektakularnoj krađi automobila i kada su tabloidi razvlačili aferu koju je Rajt imao sa jednom kelnericom. «Oprostiču mu vremenom. Jan je pokazao da me poštuje i pokajao se zbog toga. Neće ponoviti istu grešku,» izjavila je Debora Rajt.

LUIS I MAJKL OVEN

U dugogodišnjoj vezi je i jedna od najmlađih fudbalskih zvezda: Majkl Oven ima tek 23 godine i već skoro deset godina «staža» u vezi sa devojkom iz osnovne škole, Lujzom. Ona uopšte nije zainteresovana za medijsku pažnju i odbija da bilo šta priča o njihovoj vezi. Sve što se o njoj zna da je bivša bankarska službenica.

DŽENI I GARI ROUDSA

Da može biti zabavno i kad se supruga nekog slavnog bavi kod kuće istim poslom potvrđuju i reči Dženi, žene slavnog britanskog TV kuvara Garija Roudsa. Kod kuće je za hranu zadužena ona pošto je i sama kuvarski stručnjak (upoznali su se u ugostiteljskoj školi). «Što god da ja napravim, bilo to testenina ili kajgana, Gari mi uvek kaže da je trebalo da stavim više ovoga ili onoga. Ja mu kažem da ućuti i nastavi da jede,» kaže Dženi Rouds koja kritikuje muža koliko i on nju. Tokom njegovih demonstracija kulinarskog umeća, često iz pozadine dopre njen glas: «Ma hajde, ne pričaj gluposti!»


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003