Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Bik 06. 07. 2003.
Od 5.januara vi živite u novom ritmu ljubavi, u kome svako od vas može da nađe sopstvenu brzinu. Kad vaš parner krene i vi krećete s njim. Ukoliko imate decu ona će uživati u harmoničnoj porodičnoj klimi.

Ako ste slobodni, prvih tri meseca su burna. Između završetka stare i početka nove veze koja ne ukazuje na dugovečnost, imaćete utisak da vas je zadesio brodolom. Ovaj period će biti vrlo bolan na emocionalnom planu. Između 17. maja i 10.juna Venera će poboljšati situaciju. Bik voli iskrenost kod ljudi te će ovakav stav uticati na one koji vam se udvaraju ili na one koji su iskreni prema vama. Jedno iznenadno putovanje ili poseta prijateljima koji žive daleko pomeriće vaš svakodnevni ritam, u pozitivnom smislu. Veza u kojoj ste dobiće na intimnosti i putenosti. Vaš seksualni život će biti kvalitetan.

U leto, gnezdo koje ste zasnovali biće nezamenjljivo i jedva ćete čekati da se vratite sa odmora. Ako žudite za sestrinskom dušom, Jupiter koji 28.avgusta ulazi u znak Device, doneće vam nova poznanstva. Zainteresovaće vas samo jedna osoba. Nemojte joj pričati o svojoj prošlosti, još manje o budućnosti.

Veseo period ukoliko živite zajedno. Velika odluka će biti donesena između 6.oktobra i 24.novembra. Možda ulaganje novca, preseljenje i je beba na pomolu vode vas i vašeg partnera prema divnoj budućnosti. Kraj godine ćete provesti u smehu, veselju i strasnim trenucima.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003