Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Blizanci 06. 07. 2003.
Nećete moći da prihvatite svakodnevne male stvari u ljubavi. Ali, upravo tu će se pokazati prava priroda vasih osećanja. Na primer, preko spontanih pažnji. Između 22.januara i 14. februara, nećete znati kako da osmislite budućnost. Vas partner ce vam ukazivati na razne mogućnosti ali vi nećete prihvatiti iz bojazni da vas ne bi osudio ili jednostavno ne želite da prihvatite njegov način.

Ako ste slobodni traćite čvrstu i konstruktivnu vezu, ali vaše ponašanje neće odgovarati vašoj priči. Od 3.aprila prestaćete da oklevate da bi se bacili na konkretne akcije, jer mali pokloni, simpatične vecere ili kratka putovanja neće biti dovoljni da povrate poverenje partnera. Isuviše ste preterali.

Između 14.juna i 4.jula Venera budi vaše želje. Najzad ćete shvatiti reč « ljubav ». Završena su zavođenja. Bacićete vaše definicije lepote i ljubavi iza leđa; od sada vas neće interesovati spoljašnost već lepota srca.

Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, smeh će odjekivati po celom vašem domu. Priznaćete sebi da ste izgubili mnogo vremena na nepotrebne flertove. Između 22.oktobra i 18.novembra doćiće do malih zađevica oko finansija, naročito trošenja u kući. Završićete godinu tako što će vaša potreba da budete popularni nestati. Tražićete sreću na nekom drugom mestu.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003