Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se



  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje








 2003 Rak 06. 07. 2003.
Najzad cete shvatiti da je ljubavna veza pre svega bazirana na razmeni osecanja. Vi verujete da ne primate dovoljno ljubavi, ali razmislite da li vi dajete nesto u ocekivanju neznosti. Od januara oslobodicete se i najzad usuditi da postavljate prava pitanja. Vas partner ce biti srecan sto moze otvoreno da razgovara, bez straha da ce prouzrokovati agresivnu reakciju.

Ukoliko ste slobodni, pretpostvlja se da ste prosli kroz bolan ljubavni period. Medjutim, snagom volje odlucicete da okrenete nov list. Izmedju 13.maja i 3.juna pripazite na lazne prijatelje koji ce pokusati da vas ubede da vasa veza nije dobra. Neki ce cak pokusati da iz vas izvuku sve intimnosti koje ste imali sa partnerom. Srecom, vas instinkt ce vam dokazati da ste ucinili dobar izbor.

Ukoliko trazite svoju polovinu, to ce se desiti oko vaseg rodjendana. Venera ce biti u vasem znaku izmedju 5. i 29. jula i dace vam snage da se upustite u potragu za osobom koja je nesto starija od vas.

Ukoliko ste u dugoj vezi ili u braku, zelja za neznoscu ce se manifestovati kroz drage reci. I pored dugih godina braka, setacete se, s rukom u ruci, duz obale. Zivecete u neznosti i sreci sto mozete da podelite ovako lepe trenutke.

Izmedju 12.septembra i 5.oktobra, pazite da ne napravite pogresan finansijski potez. Reskirate grdnju. Na kraju godine,u vasoj kuci ce prstati od veselja, narocito u spavacoj sobi!







Copyright BONI Drenik d.o.o 2003