Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Vaga 06. 07. 2003.
Kazu da je vas romantizam vecan. Stavka vise da produbite svoja osecanja i predate se strasti. Nista ne vredi zaliti se, treba voleti…Po tom pitanju, u januaru, partner ce vam jasno pokazati svoju privrzenost.

Ukoliko ste slobodni, shvaticete da je zelja vaseg partnera veoma jaka. To je pravi trenutak za pravu vezu. Pa zasto onda ulazite u novu godinu sa sumnjom i brigom za buducnost? Verovatno zato sto ne verujete da ste na visini sentimentalnih zelja vaseg moguceg izabranog partnera. Ako se plamen ugasi, vi cete biti krivi.

Ukoliko ste u paru, okrenite se telesnoj ljubav. Izmedju 22.aprila i 14.juna, otvoreno cete prikazati svoju ljubav, zelje. Takav nacin ponasanja ce od vas napraviti neodoljivu osobu. Celo vase bice sijace i privlacice sve oko vas, bez obzira da li cete biti stotinu kilometara od zainteresovane osobe ili na veceri udvoje. U toku leta radicete na sebi.

Promene u kuci ukazuju na to da zelite da produzite odnos kakav vec postoji, ali pod drugim uglom.

Jupiter napusta znak Lava 28.avgusta, ali zahvaljujuci Veneri, prijatna klima u septembru ce biti sacuvana. Pazite 29.septembra: jedan nezgodan aspekt donece izvesnu sekiraciju. Racuni stizu i vi, upaniceni, zamolicete partnera da regulise problem.

Godina 2003 ce se zavrsiti sasvim u miru.Copyright BONI Drenik d.o.o 2003