Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Strelac 06. 07. 2003.

BRINUTI SE O SVEMU

Podicicete svoju ljubav na najvisi nivo, daleko od sitnih uobicajenih reci i dela. Iako godina pocinje sa izvesnim konfliktima, imate sansu da popravite situaciju. U januaru, konjukcija Venere i Plutona, potvrdice vasu urgentnu potrebu da izbegnete uobicajene nacine u ljubavnim odnosina i pocnete da se ponasate autenticno. Stalno cete se preispitivati o partnerovoj iskrenosti. Uz vasu pomoc partner ce se profesionalno realizovati mada i vas ocekuje isto. Ovako ce biti sve do pocetka aprila, kada ce vas zahvatiti talas ljubomore.
Ukoliko ste slobodni i ukoliko u ovom periodu upoznate zanimljivu osobu, vase ponasanje ce se razlikovati od zelja srca. Da li vredi uci u avanturu ? Na letovanje cete krenuti opusteniji. Da izbegnete napetu situaciju pozovite sve svoje prijatelje ili svoju porodicu na zabavu. Jupiter ce e. Malo zakasnjenje, nesto drugacije ponasanje i izvestan osmeh-naterace vas da sumnjatnapustiti znak Lava u avgustu mesecu sto ce vam doneti osecanje usamljenosti i bespomocnosti. Shvaticete koliko je tesko ispunjavati svoje ambicije i u isto vreme odrzavati ravnotezu u ljubavnom zivotu. Zvezde ne mogu da vam daju resenje-samo ga vi sami mozete otkriti. Najbolji nacin je da slusate svoje srce.

Nova konjukcija Venera-Pluton desice se pocetkom novemba, i dokazati da verujete u svoj ideal: voleti, ali ne po svaku cenu i zrtvovanje vasih snova!Copyright BONI Drenik d.o.o 2003