Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Skorpija 06. 07. 2003.
Godinu 2003 zapocinjete sa Venerom koja je krajem prosle godine donela zanimljive ali i teske trenutke. Sve do 17. januara necete znati sta da radite sa vasim partnerom. Ali, posle toga vas ceka mir. Telesnim elanom dokazacete mu/joj da je jastuk najbolji teren za prisecanje na dane vasih pocetaka.
Obecajte sebi da vise necete dizati ton, jer je vasa veza isuvise lomna da bi reskirali da napravite « kratak spoj ». Izmedju 3.aprila i 21.juna, sa zadovoljostvom cete slusati partnera, cak cete uspeti da usmerite pravac njegovih profesionalnih stremljenja.
Vasa intuicija ce vam pomoci da prebrodite prepreke. Nema govora da se vrtite u krugu i zato cete vasoj vezi dati potreban ritam predlazuci putovanje ili preseljenje. Ovog leta, ponudicete mu/joj vodopade neznosti. Invencija, sarm i masta bice na dnevnom meniju.

Jupiter ulazi 28.avgusta u znak Device i pozitivno pocinje da utice na vas sentimentalni zivot. Ako ste slobodni, uznemirujuci ljubavni zivot pripada proslosti. Srce ce plamteti a vasa ce dusa biti laka. Ovo osustvo brige favorizovace veze na duze staze.
Ukoliko ste u vezi ili braku, dacete najbolje od sebe provodeci vecinu vremena sa dragom osobom umesto da, po obicaju, radite. Venera se javlja ponovo izemedju 10.oktobra i 2.novembra i ovog puta ne donosi nikakve probleme u vas zajednicki zivot vec, naprotiv, stimulise vasu zelju i ljubav.Copyright BONI Drenik d.o.o 2003