Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Jarac 06. 07. 2003.
Ispod leda - vatra

Ocekuje vas sentimentalan period. Zelja za vasim partnerom se manifestuje duboko u vama i vi ne uspevate da je iskazete, ne bar do avgusta meseca. Do tog trenutka bicete razdirani izmedju zelje da se bacite u partnerov zagrljaj i osecanja opreza prema istoj osobi. Izmedju 5. februara i 2.marta, Venera ce vam omoguciti telesna zadovoljstva.

Osobe koje nemaju partnera nece pokazivati svoja osecanja vec ce zaliti sto odredjena osoba ne ume da ih prepozna. Poznavajuci vasu “materijalnu” prirodu neko ce pokusati da “kupi” vasu ljubav. Prekrice vas poklonima a sta ced dobiti za uzvrat? Srecom, vreme ce polako da radi za njih ali i za vas. Ako imate decu ona vam nece vise sluziti kao alibi za vase odbijanje da se bavite bracnim zivotom.

Od 17.maja, vase srce ce se prepustitiu ljubavnoj iskri.
Trazite srodnu dusu ? Neko ce zakucati na vasa vrata pred samo leto. Vasi prijatelji ce vam pomoci u upoznavanju. Ocekuje vas suncano leto sa iskrenom osobom. Zahvaljujuci ulasku Jupitera u znak Device osmehuje vam se prijatna jesen. Prijatni susreti, intimni razgovori i jasniji projekti. Pred vama je ruzicasta buducnost, delimicno zbog strpljenja izabranika/ce vaseg srca.

Shvaticete da ste nepotrebno izgubili vreme zbog blokiranja koje niste shvatili. Poslednje mesece u godini provescete u ljubavnim zagrljajima, a ceka vas i topla zima!
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003