Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 2003 Vodolija 06. 07. 2003.
Nema granica u ljubavnom poslu-takav ce biti vas rezon. Nemojte da zaboravite da je to osecanje koje se ne moze razviti ukoliko se ne podeli s drugim. Ipak, januar ce biti nestabilan; vas partner ne moze da prati ritam koji vi impozirate. Isuvise igrati na kartu provokacije moze vas dovesti u gubitnicku situaciju. Srecom, uvek uspete da nadjete trenutak da na jastuku izgladite probleme.

Ukoliko ste sami, ocekujte veliko ljubavno iznenadjenje izmedju 2. i 27.februara. Venera ce tada biti u trigonu sa Uranom sto favorizuje iznenadna upoznavanja; ali, nista ne garantuje stabilnu vezu. Od 12. marta ostavicete sve poslove i posveticete se iskljucivo voljenoj osobi.

Ako ste vereni, onda cete bas u tom periodu odluciti datum vencanja. Izmedju 2. maja i 5. juna bliznji ce osetiti vasu udaljenost od njih. Bice vam vaznije da budete u drustvu izabranog partnera nego sa prijateljima.

Tokom leta imacete mnogo posla sto ce se odraziti na zajednicki zivot. Posle nedelja i nedelja neznosti i romantike ucicete u poslovnu arenu kako bi rascistili sve stvari na tom planu. Iako se cini da ste tolerantni, vi ste posesivna osoba koja ne trpi neciju odsutnost ili kasnjenje.

U septembru nema ni pobednika ni pobedjenih. Ipak, jedan zajednicki projekat ce vas zbliziti-zajeno cete se boriti da ga uspesno uradite.

Iako cete biti u sjajnom ljubavnom periodu pred Novu Godinu, postoji jedan kritican period izmedju 22. i 31. decembra. Venera se ponovo vraca u vas znak sa, ovog puta, mnogo radikalnijim efektom.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003