Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
 SAMO OPUŠTENO!
 HRISTOS VOSKRES...
 BABUCINE PRIČE
 Online zvezda
 Nema dima
 FEST 2009
 KÜSTENDORF FILM...
 SLAVA NA DVORU
 Obama među Srbi...
 DECA IZ SRBIJE ...
 ŽAN POL GOLTIJE...
 KLARK KAO NOSTR...
 „Promovišemo na...
 ŠKART
 CASADEI
 ROMANTIKA NA SR...
 PRESTOLONASLEDN...
 FILMSKI FESTIVA...
 NOVINARI NA DVO...
 PESMA EVROVIZIJ...
 REVIJA LJUBAVI
 PRINCEZA KATARI...
 ВР&...
 U početku beše ...
 „Savremena umet...
 ANDRE MARLO
 Putnik kroz vre...
 Islandski umetn...
 LETNjA IZLOŽBA ...
 BAJKA O TUKARAM...
 Deseta godisnji...
 IZJAVA Nj. K. V...
 HOLANDSKI PLESN...
 PRIKUPLJENO 660...
 IGUANA NA BEOGR...
 Venčanje Džordž...
 FEC DOMINO
 KRALJEVSKO SLAV...
 Kraftverk nastu...
 Brus Vilis puni...
 Svetih Četrdese...
 Sretenje Gospod...
 Bogojavljenje
 Velika novogodi...
 Sveti Nikolaj Č...
 Vavedenje Presv...
 Оп&...
 Doprinos akadem...
 Oženio se Kostn...
 Sveže venčana
 Naj-događaj na ...
 Džepovi puni ka...
 Nobelovka - Sir...
 Pobedila Irska
 Rođendan
 Beograd, 03.10....
 PAL ZILERI PONO...
 Napred momci!
 Istina o Knezu ...
 Fashion week
 Raja i Maja
 Laza Kostić fon...
 Boni u Moskvi
 Atentat na Šira...
 LA TEQUILA MEXI...
 International S...
 Odlazak Pole Je...
 Dilan, čedo str...
 Ostavštine slav...
 Liberation
 Nobelovac za no...
 Spust niz Mont ...
 Osvežavanje ist...
 Hakeri provalil...
 Najzad veselo
 Predsednik i di...
 Bez starca nema...
 Al se danas dob...
 U humanitarnoj ...
 Irci u našoj kr...
 O čemu je ovde ...
 Britanci u Beog...
 Srećni dobitnic...
 Volite se ljudi
 Kraljevska bajk...
 Igraj za život
 [ Svi članci ... ]
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Alhemija Pedje Filiovića 25. 06. 2005.
Najnoviji brend u CG- Montenegro-Mediteran masažaPostoji nešto što živi u svim vremenima našeg prastarog Univerzuma i na svim meridijanima planete Zemlje, koja nezavisno od onoga kako mislimo i činimo, prati svoju putanju. Postoji potreba da spoznamo sebe i da iz stanja mira i uravnoteženosti delamo, odašiljemo dobre vibracije, valjda zbog bumeranga koji nam iza svake raskrsnice namiguje, prepoznamo i radujemo se poklonjenom. Potrebno je da odgovorimo na definiciju fizičkog, mentalnog, duhovnog i socijalnog blagostanja, prepoznatljivu kao formulu zdravlja. I svakako da se radujemo svakom danu životu kao daru Božijem i poklonimo mu svoj maksimum.

Ovi pokretači naveli su g-dina Blažu Dedića, prvog čoveka hotela «Mediteran» iz Budve da se javi Pedji Filipoviću, višem fizioterapeutu, učitelju masaže i jedinom kreatoru masaža u SCG, da učini prvi korak u procesu utemeljenja puta negovanja zdravlja, učenja opuštanja, spoznaje sebe i potencijala u sebi, kanalisanju dobrih vibracija na teritoriji Crne Gore. Ovo je navelo našeg Beogradjanina da se u svojoj «kreativnoj laoratoriji» otisne na put kreativnosti, sublimirajući šesnaestogodišnje iskustvo učitelja drevne veštine-masaže i autora naše «Beogradske masaže», kao i klasične higijenske masaže, po kojoj se rukovode mnoge škole u nas, često i bez njegovog znanja, kao i metode posebnih terapeutskih pristupa masažom u cilju lečenja.
Inkorporirajući izuzetno znanje i iskustvo, altruizam i umetnost vajanja tela alhemija Pedje Filipovića iznedrila je Montenegro-Mediteran masažu. Apsolutno novi brend u Crnoj Gori i neosporno pionirski poduhvat na našim prostorima koji će bez sumnje ostaviti trag u razvoji domaćeg welnessa.
Crna Gora prvi put poseduje svoju metodu masaže.
Vođen zapisom energije u svemu što nas okružuje a koju ispred nas postavlja priroda, inspirisan morem i talasima koje nam misli donose, a zaljubljen u more, Pedja je iskreirao masažu koja vas kao talasi velikog plavog prekrivaju i čiste, do samog nivoa ćelije, od svih nakupnina taloga svakodnevnog života.
U memoriji toplog vulkanskog kamenja na kome ležite utisnuta je šifra za vrata iza kojih su dugi hodnici koji vode do dubine sebe-disanja, osvešćenja napetosti i uživanja kao i prepoznavanja u zapisu srži zemlje. Dva topla kamena se udobno smeštaju u dlanove, da ih osetite, prepoznate, poverite tajnu zapisa linije života. Osam malih kamenova će se ušuškati između prstiju na stopalima, podsećajući vas na doslednost lepote, čvrstine i topline zemlje po kojoj hodate.
Zagrejani jastučići pastelnih boja od čistog pamuka sa sadržajem mediteranskog bilja –lavande, lovora, ruzmarina i morske soli, srersti sa kožom stomaka i prsa, poručujući vam da se opustite i duboko dišete, stomakom. Kao morska pena pomilovaće celo telo, vraćajući vas u period bezbrižnosti – detinjstva. Na kraju će se ugnjezditi iza ramena, upravo onog mesta koje v često „proziva“ kada se umorite.
Za razliku od jeftinih parafinskih ulja, nepotrebnih i štetnih, isplativih za „brzo isplativu masažu“, na vama će se naći tople ruke bogate bukeom bademovog, jojobinog, avokadovog, maslinovog ulja, kao i uljem morskih algi. Iz njih će pevušiti izvorom života bogata pomorandža i koketna lavanda. Ruke će vas izvajati baš kao što talas vaja žalo i kamen. I upravo ti valovi pokrenuće, zahvaljujući redosledu po kome se kreću, energija u vašem da se pretvorite u žalo koje zapljuskuju talasi i osetite se opušteno, čisto i bistre glave.

Montenegro, čestitamo! Možda ste, vođeni trendovima, mogli da se posavetujete sa kosookima, tamnoputima sa dalekog Istoka. Odabrali ste i verovali našem čoveku. Bravo! Na Vašoj smo strani kao primeru negovanja senzibiliteta prepoznavanja, poštovanja i prepoznavanja domaćeg kvaliteta i kreativne snage.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003