Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
 PRODAJA ZA SLAD...
 Samo napred
 Može li bez kav...
 ZVER 666
 Isterivač đavol...
 SUPERJAHTA, AVI...
 LJUBIMCI
 HRISTOS VOSKRES...
 PORŠE
 PROLEĆE
 U SRCU ZLATNOG ...
 NE VOLITE ORNAŽ...
 LORELAJ
 UMNETNOST KIĆEN...
 UMETNOST KIĆENJ...
 NOVOGODIŠNJA GR...
 NOVOGODIŠNJA GR...
 USKRŠNJE JAJE
 Samo virulentno
 Jeste li za tes...
 500 MILIONA EVR...
 AMERIKANAC U PA...
 VINO I ZVEZDE
 BRISANJE ISTORI...
 Test Dr. Fila
 Jadarit
 SAD GA IMA SAD ...
 Zanimljivosti
 Zanimljivosti
 BRZI VOZOVI FRA...
 Mila Jovović
 Hotel Frensisa ...
 Henrik Ibzen (...
 Najbolji novi h...
 Najbogatiji lju...
 Svastalice
 Legenda o „YAHO...
 Venčanja
 Lament nad kafa...
 Klaudija Šifer...
 Orlando i Kejt ...
 Ko bi rekao da ...
 Zima
 Dvor i vrtovi L...
 SARGANSKA OSMIC...
 Mala Nikol
 Ekspedicija na ...
 Naručivanje čas...
 Džejson Prisli
 DŽONI KEŠ
 Porodično okupl...
 Ljubimci
 Medeni mesec
 Beograd: Sećanj...
 Kako potrošiti ...
 Rekla Kazala 3
 Rekla kazala 2
 Rekla-kazala 1
 Renesansa Krist...
 Kineski zid sve...
 "Zasto monarhij...
 SEKSI SCENA SVI...
 Lebanon: Pucanj...
 SIROTI NOVINARI...
 Švarceneger u G...
 Virtuelni seks
 Najseverniji ev...
 Tatoo
 Istorija piva
 Lament nad auto...
 LAPSUSI
 Glodari napadaj...
 Svet prepun lju...
 Paolo Koeljo!
 Tajne templara!
 Glodari napadaj...
 Čudo neviđeno!
 Pobeda Letonije
 Spammers
 Nestao u Portug...
 Hoćete li jedno...
 OSTAO SAM BEZ D...
 Donje rublje u ...
 U carstvu brašn...
 TAJNA ALHEMIJE
 KRALJICA MERI 2
 Kaze se za
 [ Svi članci ... ]
Zdravlje
 Aquarius – Vodolija I deo 06. 07. 2003.
Simbolički gledano, vaš znak je unekoliko protivrečan. Iako pripada vazdušnom triplicitetu – što bi trebalo da podrazumeva pokretljivost – on je, takođe, fiksan i označava suprotni kvalitet: inertnost. Da konfuzija bude veća, ime Aquarius, Vodolija, implicira vezu sa vodom, ali se odnosi jedino na vodonošu, koji vodu života poliva na svet.Planeta vladalac: Uran

Vezan za: gležnjeve, ručni zglob, kosti donjih udova, vid.

Vašem telu treba: hrana koja sadrži natrijum hlorid.

Razvijajte: intuitivne moći, brigu za pojedinca.

Izbegavajte: preterani umor, nastrane navike, odugovlačenje.

Ovi prividni paradoksi se, u izvesnom smislu, ogledaju u vašoj fizičkoj građi i ličnosti. Kada ste rođeni u dobrim aspektima, vaš znak vam daje lepo telo, puno životnosti, ali, u isto vreme, vi ostajete, u izvesnoj meri, nežni i podležete nervnim iscrpljivanjima, ako ste duže pod stresom.

Na sličan način, i vaša narav se često pokazuje teško shvatljivom za prijatelje i porodicu, pošto ste, uopšte uzev, optimista, ali ste često sumorni i podložni fazama nezainteresovanosti i turobnosti.

Vodolije su obično dobrog zdravlja, ali postoji stalna potreba za pročišćavanjem krvi kroz odgovarajuće dijete, pojačane vitaminima i mineralima.

Dolazak bolesti je, najčešće, iznenadan, i može biti izazvan neurednim životom, tenzijama koje se gomilaju usled potisnutih emocija, i čestim preskakanjem granica fizičke izdržljivosti.

Osetljiviji ste od ostalih znakova na promene u planetarnim konfiguracijama, i možete iskusiti začuđujuće psihičke smetnje u takvim situacijama. Važno je da shvatite prolaznost ovakvih perioda, i ne dozvolite da na vas duboko utiču. Čuvajte se utučenosti i melanholije, koje potkopavaju vašu opštu zdrvstvenu situaciju. Vodolije su često sklone proširenim venama, otečenim gležnjevima i mišičnim grčevima u nogama. Ako je moguće, izbegavajte poslove koje morate duže vreme obavljati na nogama.

U poznijim dekadama života, možete patiti od povišenog pritiska, i stvrdnjavanja arterija, ako ranije ne preduzmete mere prevencije. Osim pridržavanja pravila bezmasne ishrane, jedna od najlakših i najefektivnijih mera da zadržite zdrav kardio-vaskularni sistem je program dnevnih vežbi, na čistom vazduhu. Uopšteno govoreći, Vodolije nisu oduševljene gimnasticiranjem za dobro zadravlje, ali je izuzetno važno da ostanu u dobroj telesnoj kondiciji.

Ako je Sunce, pri rođenju, bilo u negativnom aspektu jedne ili više planeta malefika, u kritičnih godinama života bićete izloženi nesrećama vezanim za električnu opremu, eksplozije, nestručni i neodgovarajuće date medikamente, ili rentgenska zračenja.

Vodolije ponekad pate od čudnih i neuobičajenih oboljenja, misterioznog porekla, koje predstavljaju probleme u dijagnosticiranju i terapiji, za ortodoksne lekare. U takvim slučajevima, usluge medicinskog astrologa, biće od neprocenjive koristi. On će biti u stanju da odgonetne, iz vaše natalne razvojne karte, prirodu osobenog stanja i vrstu terapije koja ga može izlečiti.

Grčevi u nogama su uobičajena boljka vašeg znaka, delimično zbog slabe cirkulacije, a delom zbog nedostatka svakodnevnih telesnih vežbi. Jedan od medikamenata koji vam može pomoći, u ovom slučaju, su kapsule kininovog sulfata. Ali, jedan lekar iz Čikaga predlaže jednostavniji tretman. On tvrdi da će vaš grč otkloniti udisanje/izdisanje u - malu papirnu kesu, ponovljeno dva ili tri puta. Zatim treba masirati mišić, pritiskajući ga samo silaznim pokretom, od kolena pa do pete ili palčeva. Masažu treba ponoviti i sledeća dva – tri dana.

-nastaviće se-Copyright BONI Drenik d.o.o 2003