Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Brus Vilis puni 50 godina 24. 05. 2005.

Brus Vilis je odustao od planova da za svoj 50. rodjendan napravi veliku žurku u Las Vegasu. Zvezda filma "Hostage" napuniće 50. godina u subotu, ali je odlučio da, umesto
raskošne žurke u američkoj kockarskoj prestonici, obeleži taj jubilarni rođendan sa porodicom i nekoliko bliskih prijatelja.

Priča se da će među godistma na skromnoj proslavi biti I glumčeva bivša žena Demi Mur i njihove kćerke Rumer (16), Skaut Laru (13) i 11-ogodišnja Talua Bel.

Umesto da brine što stari, Vilis, za koga se priča da je uživao prošle nedelje u vatrenom klinču za tinejdžerskom glumicom Lindzi Lohan, kaže da mu je drago što puni 50 i da smatra da mu karijera sve više napreduje.
On je rekao: "Pedesete su nove četrdesete. Uvek sam mislio da ću najbolja ostvarenja pružiti između 40. i 60. godine, ako budem imao dovoljno sreće da me bude, a teško je održati se".
U međuvremenu, Vilis je negirao da se bilo šta romantične prirode dešava između njega i Lindzi Lohan.

Prošle nedelje, portparol zvezde filmova "Umri muški" pokušao je da suzbije glasine da se par poljubio i mazio na njujorškoj premijeri filma "Hostage", navodeći da je njihov odnos "isključivo profesionalne prirode".
BONO LANSIRA LINIJU ODEĆE

Bono lansira liniju odeće, iako priznaje da ne zna ništa o modi. Frontmen U2 i njegova žena Ali Hjuson udružili su snage sa dizajnerom muške odeće Roganom kako bi stvorili liniju dinsa i majica. Linija ćhe se zvati Edun, po engleskoj reči "nude" (golotinja) napisanoj unatraške. Međutim, Bono je priznao da, kada je u pitanju stil, ima jako loš ukus.

Prošlog meseca, Bono je govorio o problemima s modom koje je njegov bend imao tokom svoje karijere. On je rekao: "Kada smo počinjali bilo je doba novog romantizma.

Ljudi su izgledali ko božichne jelke kada su izlazili uveče. I znate šta? Mnogi od njih su i dalje bolje izgledali od nas!" Irska rok zvezda nije, takodje, sigurna u potrebu svog novog projetka. On je rekao: "Poslednje što je potrebno svetu jeste još jedna linija odeče".

Međutim, on je dodao da je to, ipak, korak u dobrom pravcu, pošto će odeća biti pravljena od materijala organskog porekla, a radnici iz siromašnih krajeva pošteno plaćeni.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003