Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Brilijanti u krigli! 06. 07. 2003.
Kako li su se smuvali? - pitanje je kojim često bistre, ili mute, glave obožavaoci poznatih kada dvoje svojih ljubimaca, pa i jednog od njih sa nekim "nepoznatim(tom)", ugledaju na fotografiji ili malom ekranu…

Drugo pitanje, ono što presreće zvezde i zvezdice koje su već stale na ludi kamen, svakako glasi: "Kako li ju je zaprosio?" Pričice na koje nailazimo u relevantnim beleškama o Borisu i Barbari Beker, Bilu i Hilari Klinton... i nisu, možda, bez intrigantnog sadrzaja.

Ljudi se sretnu i - zaljube. Ništa, ili nešto, posebno. Ali, kako se to baš desilo - pitaju oni koji, razmatrajući ovu tematiku, na umu imaju idole za kojima im grcaju srca. "Kako su se upoznali?", "Koliko je prošlo do prvog poljupca?", "Da li je sevnulo na prvi pogled?"
Nagađanja, špekulacije i sklepane storije posebno na dramatici dobijaju kada taj i taj par odluči da se - uzme. Tada slede pitanja tipa: "Kako ju je zaprosio?", "Koliko im je vremena trebalo da se odluče za brak?", ili, naprosto: "Šta im bi?". Svaki "slučaj" donosi, sticajem navika, odgovore koji se čine specifičnim, jedinstvenim. Prosidba je uvek jedna, takva i nikakva drugačija. Neka nas barem nečemu poduče primeri bračnog para Beker, supružnika Klinton, dvojca sa kormilarom Vilis- Mur ( iako su danas rastavljeni), dueta Banderas- Grifit, prstenjem posvećenog ljubavnog zanosa Vilijama Boldvina i Čajne Filips, samosvojnog sveta Dž. Teša i njemu najdraže K. Seleke...


Boris i Barbara Beker: Na trik, uz pivo


Slavni teniser diskretno spušta burmu u kriglu punu piva nad kojom se nadnosi izabranica njegovog srca Barbara. Žeđ je obostrana, sekundi prolaze, pa slavni Boris Beker sa izvesnom anksioznošću gleda put Barbare, strepeći da će možda nagnuti gracioznu staklenu posudu sa životodavnim napitkom i, ne znajući ništa, progutati simbol "predaje", najplastičniji poziv na brak.
"Šta je, neželiš?", pita malo zajapureni Boris, potrudivši se da poveruje kako je Barbara ipak videla prsten, a sada se samo malo folira. Aha, nešto će mala da kaže, razmišlja o odgovoru, ne može ona da se isključi u ovom trenutku...
Ispada, međutim, da u to vreme, 25-godišnja manekenka nema blage veze da se u njenom ječmenom potkrepljivaču nalazi prstenak optočen masivnim brilijantima. Onda u trenu shvata šta se događa. Gura kažiprstić u kriglicu i - izvlači plen. U idućoj sekundi, prsten je na Barbarinom domalcu. Kako čovek direktniji i lepši odgovor da poželi!Vilijam Boldvin i Čajna Filips: U noći punog Meseca

"Bila je to, kako da se ne sećam, noć punog Meseca. Bili je upalio svećice po celoj kući i, kada sam podigla pogled, predamnom se prostrlo na desetine venčanica, povešanih po zidovima", seća se ambijenta koji je uslovio (olakšao) bračnu ponudu njenom današnjem suprugu Boldvinu plavuša Čajna Filips. "Zaplakala sam, a on je kleknuo i pitao me da li želim da se udam za njega. Bilo je tako ludo romantično!"
Za cepidlake primamljiv podatak: Boldvin je, efekta radi, svoj stambeni prostorčić oplemenio sa čak 75 odevnih jedinica koje običajno krase tela mladih žena kada stupaju u brak. Skupo, ali efikasno: dva meseca kasnije, par se - posle onih sudbonosnih "da" - povukao u sreću intime, bar privremeno legalno oslobođen obaveze pripadanja društvu.Bil i Hilari Klinton: E, već sam kupio kuću

Čitavih pet godina Hilari je, potpuno obuzeta misterijama svojih pravnih studija na Univerzitetu Jejl, poznavala (i to sasvim dovoljno) aktuelnog predsednika SAD. A onda su se, kaže bajka, jednoga dana tako šetali, i Vilijam Džeferson joj je šeretski napomenuo: "Vidiš ovaj zamčić? E, pa ja sam ga baš nedavno kupio i, da znaš, uopšte nemam nameru sam u njemu da živim!"
Hilari je, nastavlja basnopisac (i basne se, u suštini, bave ljudima), "osetila duh ultimatuma u vazduhu". Izlaza nije bilo!
Nekoliko meseci kasnije, dana 11. oktobra 1975. godine, Bil i Hilari organizovali su "garden-party" na obodima svog glamuroznog doma. Brak je i oficijelno počeo.Džon Teš i Koni Seleka

Pošto je preko glave preturila jedan naporan i do kraja izglodan brak, diva "Istrage u Palm Springsu" dane je provodila sigurnost temeljeći na uverenju da jedino ostati sam znači ostati normalan. Sve bi bilo u skladu sa njenim tadašnjim nazorima da nije naletela na TV animatora Džona Teša, koji je bio nemilosrdan u nastojanju da je dovuče pred matičara.
" Nikada neću zaboraviti kada me je i kako Džon zaprosio", priča Koni. "Rezervisao je ceo restoran na obali okeana. Dok me je pitao da li hoću da se udam za njega, orkestar je izvodio numeru koju je on napisao upravo za mene. A onda je, po njegovom aranžmanu, zapaljen okean! Nezaboravna veštačka vatra!"
Ritual prosidbe srećno je prošao, brak je počeo da odbrojava svoje dane. Džon, tvrde upućeni, "i dalje ume da živi". Koni nikada nije "kratka" na nakitu, romantičnim piknicima, helikopterskim izletima u "novo"...Antonio Banderas i Melani Grifit: Preko televizije

Venčali su se 14. maja 1996, ili tu negde, nekoliko nedelja pošto su definitivno utvrdili da će se uzeti. Stidljivost je čudna: traži suprotnost da bi se iskazala. Tako je Antonio, izazivač uzdaha pripadnica lepšeg pola diljem Planete, valjda ne znajući kako da se na pravi način u pravom trenutku (i po pravom naumu) suoči sa voljenom ženom, morao preko televizije da "pozove" Melani na - brak.
Atraktivno, zar ne!
Tokom intervjua jednoj američkoj TV stanici, upriličenog povodom promocije filma "Two Much", španski glumac je otvoreno saopštio: "Melani je smešna, čudna, inteligentna, izuzetno profesionalna, sjajna." A onda je, osetno nežnijim tonom, nabacio: "Hoćeš li, Melani, da se udaš za mene?"
Grifitova, koja je bila iza kulisa, jedva se - pripovedaju - suzdržala da ne istrči pred kamere i izljubi dragog prosioca.
Ako i stoji ono "two much", TOO MUCH sigurno ne stoji!

Kako Pol Njumen nije imao burme, kupio je dva prstena od belog gvožđa u obližnjoj radnji. To je bio njegov stil: odvesti iznenada mladu pred oltar, Džoan Vudvord ne bi imala vremena da kaže NE.

Saša Distel je bio kratak. Njegov telegram upućen Fransini koja se nalazila na Tahitiju, glasio je: Hitno! Odmah dolazi! Venčavamo se!

Copyright BONI Drenik d.o.o 2003