Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
 PRODAJA ZA SLAD...
 Samo napred
 Može li bez kav...
 ZVER 666
 Isterivač đavol...
 SUPERJAHTA, AVI...
 LJUBIMCI
 HRISTOS VOSKRES...
 PORŠE
 PROLEĆE
 U SRCU ZLATNOG ...
 NE VOLITE ORNAŽ...
 LORELAJ
 UMNETNOST KIĆEN...
 UMETNOST KIĆENJ...
 NOVOGODIŠNJA GR...
 NOVOGODIŠNJA GR...
 USKRŠNJE JAJE
 Samo virulentno
 Jeste li za tes...
 500 MILIONA EVR...
 AMERIKANAC U PA...
 VINO I ZVEZDE
 BRISANJE ISTORI...
 Test Dr. Fila
 Jadarit
 SAD GA IMA SAD ...
 Zanimljivosti
 Zanimljivosti
 BRZI VOZOVI FRA...
 Mila Jovović
 Hotel Frensisa ...
 Henrik Ibzen (...
 Najbolji novi h...
 Najbogatiji lju...
 Svastalice
 Legenda o „YAHO...
 Venčanja
 Lament nad kafa...
 Klaudija Šifer...
 Orlando i Kejt ...
 Ko bi rekao da ...
 Zima
 Dvor i vrtovi L...
 SARGANSKA OSMIC...
 Mala Nikol
 Ekspedicija na ...
 Naručivanje čas...
 Džejson Prisli
 DŽONI KEŠ
 Porodično okupl...
 Ljubimci
 Medeni mesec
 Beograd: Sećanj...
 Kako potrošiti ...
 Rekla Kazala 3
 Rekla kazala 2
 Rekla-kazala 1
 Renesansa Krist...
 Kineski zid sve...
 "Zasto monarhij...
 SEKSI SCENA SVI...
 Lebanon: Pucanj...
 SIROTI NOVINARI...
 Švarceneger u G...
 Virtuelni seks
 Najseverniji ev...
 Tatoo
 Istorija piva
 Lament nad auto...
 LAPSUSI
 Glodari napadaj...
 Svet prepun lju...
 Paolo Koeljo!
 Tajne templara!
 Glodari napadaj...
 Čudo neviđeno!
 Pobeda Letonije
 Spammers
 Nestao u Portug...
 Hoćete li jedno...
 OSTAO SAM BEZ D...
 Donje rublje u ...
 U carstvu brašn...
 TAJNA ALHEMIJE
 KRALJICA MERI 2
 Kaze se za
 [ Svi članci ... ]
Zdravlje
 Brak na pomolu! 06. 07. 2003.
Posle jednog kratkog braka i nekoliko veza i vezica neodredive specifične težine, šarmantna holivudska diva živi vereničke dane, i sve su glasnija šaputanja koja nagoveštavaju njeno konačno DA glumcu Bendžaminu Bratu...

Nakon izvanrednog uspeha filma "Noting Hil", u kojem čoveka svog života pronalazi u bibliotekaru Hjuu Grantu, i drage uloge u ostvarenju "Upravo venčani" Gerija Maršala (režirao i megahit "Zgodna žena"), Džulija Roberts je, izgleda, najzad na pravom putu da harmoniju ostvari i u privatnom životu. Deset godina posle sjajnog tandema sa Ričardom Girom koji ju je, razbijajući tabue moćnog poslovnog sveta, pokupio sa ulice i digao u nebesa, Džulija ima status najbolje plaćene holivudske glumice, mlade žene koja ni u turbulentnim devedesetim nije izgubila oreol romantike i emotivne čistote, ali u tom svetu glamura nije pronašla čoveka sa kojim će zasnovati porodicu. Ćućorenja koja već prerastaju u glasne komentare i nagađanja, međutim, naslućuju da je na pomolu njen brak sa kolegom Bendžaminom Bratom, američkoj publici poznatim po ulozi advokata u veoma gledanoj seriji "New York District"...

Ima nešto manje od dve godine kako je Džulija u Njujorku upoznala Bendžamina. Dečko nije bio stidljiv: pozvao je ultrapopularnu koleginicu na večeru, i odmah je oboma bilo jasno da tu ima nečega... Sredinom prošle godine, bez žurbe, sa optimalnim taktom, Bendžamin "gađa" Džuliju vereničkim prstenom. Sve je izvedeno tako suptilno da mis Roberts, jednostavno, nije mogla da ga odbije.

U filmu "Just Married" Robertsova tumači rolu Megi Karpenter, ljupke mlade dame sa neobičnom sklonošću da u poslednjim trenucima napušta istraumirane mladoženje. Trojicu svojih dragana ostavlja doslovce pred matičarom.
Priča prevazilazi okvire lokalnog (sve se to događa u jednom živopisnom mestu u američkoj državi Merilend) i stiže do njujorškog novinara Ajka Grema (igra ga Ričard Gir), kome konstantno nedostaju teme i inspiracija. Storija o otkačenoj ribi koja "minira" sopstvena venčanja dolazi Ajku kao kec na deset, i on kreće na put da upozna Megi.
Njihov prvi susret prolazi u znaku koškanja, nervoze i netrpeljivosti. Megi i nije raspoložena za ispovedanje. Ajk napiše nešto delimično proizvoljno, Megi odlepi od besa, demantuje nedovoljno informisanog žurnalistu, i njihove čarke doživljavaju kulminaciju. Cela frka se, kao što možete pretpostaviti, završava razbuktavanjem ljubavnog plamena, i gospođica Karpenter upravo u njujorškom škrabalu otkriva čoveka koga neće zavrnuti u odsudnom času...
Lik Megi Karpenter unosi lagani paradoks u uobičajena viđenja predbračnih tegoba i teskoba. Obično su, naime, muškarci ti koji se pred sudbonosnim "da" utronjaju i, eventualno, u ekstremnim slučajevima, pred matičarom naprečac odluče da to, ipak, "nije prava stvar" i da je "ne", zapravo, njihov iskren odgovor. Ovde su uloge radikalno izmenjene: žena je ta koja izaziva skandal. Premda je reč o jednoj krajnje simpatičnoj, neopterećujućoj komediji, Džulija Roberts je - što se i na platnu i po glumičinim izjavama jasno vidi - ulozi Megi Karpenter pristupila sa maksimalnom serioznošću, tretirajući ovaj zadatak kao profesionalni, ali i lični, emocionalni izazov. Njoj strah od onog "da" realno nije stran - jednom se pošteno opekla, a ko se u požaru osmudio, i upaljača se plaši.
Govorimo, razume se, o Džulijinom neuspelom braku sa pevačem Lajlom Lovetom. Robertsova, međutim, naglašava da nije temeljno poljuljana tim nelepim iskustvom. Senzibilna, a nogama čvrsto na zemlji, ona tvrdi da nije izgubila veru u istinsku ljubav, ali ne krije da je donekle sumnjičava spram institucije braka.
"Verovala sam u brak kada sam se venčavala sa Lajlom. Znala sam šta činim. Verovala sam da su moji postupci ispravni, a i danas smatram da nisam grešila. Srećom, i sada, posle tog razvoda koji je doneo gorčinu i osećanje promašenosti, Lajl i ja smo uspeli da sačuvamo sjajan drugarski odnos. To je zaista srećna okolnost", veli Džulija.
Glumica trezveno, ali ne bez srca, razmišlja o mogućnosti ostvarenja jednog savršenog muško-ženskog odnosa. Na stvari, pritom, gleda i osetno šire: "Uverena sam da smo svi mi sposobni da stvorimo sebi jedno skladno, srećno okruženje, koje ne mora nužno da počiva na ljubavnom odnosu, sentimentalnoj vezi. Važno je da čovek zna šta hoće i šta traži. Mislim da je ta jasnoća, kada raščistimo sa onim što jesmo i šta hoćemo, čak i važnije od same realizacije naših namera i želja."Copyright BONI Drenik d.o.o 2003