Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Liz Harli 10. 02. 2005.
Godine 1994. Elizabet Harli se kao pratilja tadašnjeg dečka Hju Granta pojavila na premijeri njegovog novog filma "Četiri venčanja i sahrana" u Versaćijevoj haljini pridržavanoj samo špenadlama. Iako je Hju bio zvezda, njegova zgodna pratilja je te večeri ipak bila u centru pažnje.

Rođena 10.06.1965, Liz je upoznala Hjua u Madridu 1987. na snimanju filma "Trka protiv vetra". "U to doba sam dobio ozbiljnu ponudu od BBC-a", pričao je Hju kasnije, dodajući, "Nikako nisam mogao da se odlučim između BBC-og ozibljnog projekta i ovog apsurdnog, i po moju karijeru pogubnog filma. Ali, kada sam ugledao Elizabetu, odlučio se za španski film."

Njih dvoje su preživeli skandal koji je izbio nakon Hjuove veze sa Divajn Braun, prostitutkom koju je pokupio na Sanset Bulevaru u LA-u 1995. godine. Delovalo je kao da su iz krize izašli jači. Ali, maja 2000. nakon trinaest nestabilnih godina provedenih zajedno, par se najzad razišao.

Iako nikad nisu ozvaničili svoju vezu, osnovali su zajedničku producentsku kuću, Semian filmovi, koja je dobila svoje ime (po Lizinom mišljenju) po Hjuovom majmunolikom izgledu. Liz je glumila u filmu "Zasenjeni", producentske kuće Semian, i producirala dva filma za istu kuću – medicinski triler "Ekstremne mere", i komediju za širu publiku "Plavooki Miki", sa Hjuom u glavnoj ulozi.

Iako ju je uloga u filmu Ostina Pauela proslavila kao glumicu, Liz je ipak poznatija kao zaštitno lice kozmetičke kuće Este Lauder. Nakon što je sklopila unosan ugovor u 28 godini bez prethodnog iskustva u manekenstvu, iznenada se lice vredne devojke iz Basinstoka pojavilo na naslovnoj strani svakog magazina i na svakom reklamnom panou na svetu. Nekoliko godina kasnije, malo se toga promenilo.

Uprkos činjenici da modnom industrijom vladaju mladi, predsednik Este Laudera, Leonard Lauder, je nedavno povećao Lizina primanja na 3 miliona dolara godišnje. "Ne možete a da je ne volite", izjavio je, dodajući, "Mislim da je prelepa, i da njeno vreme tek dolazi."

Nakon raskida sa Hjuom – njih dvoje su ostali dobri prijatelji – Liz su dovodili u vezu sa Tedom Forstmanom, Metju Perijem glumcem iz "Prijatelja" i holivudskim producentom Stivom Bingom. Sa poslednjim se sudila oko očinstva nad sinom Čarlsom Demijanom, koji je rođen nakon osamnaestomesečne veze sa američkim multimilionerom.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003