Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Hoze Iglesijas 24. 01. 2005.
‘’Sjajan je tekstopisac. Božanstveno peva. Profesionalno mi je blizak’’, kaže Hulio Iglesijas stariji o svom starijem sinu. ‘Džos’, skraćeno od Hulio Hoze Iglesijas mlađi, možda je najsvestraniji član dinastije Iglesijas. Još pre nego što je napunio 25-u godinu, imao je uspešnu karijeru za sobom: pevao je zajedno sa ocem, bio Versaćijev i Gapov model, pojavljivao se u meksičkim i američkim sapunicama.
Poput mlađeg brata, Enrikea, Hulio je detinjstvo proveo u Majamiju ali je, kao stariji, više vremena provodio sa ocem na turenajama. Zahvaljujući tome postao je ‘imun’ na slavu, kao i na svoj dobar izgled, sve dok mu, u srednjoj školi u Njujorku, nije prišao Brus Veber i ponudio mu da radi za Versaćea.
Karijeru nastavlja saradnjom sa Gapom i vrhunskim fotografom Mariom Testinom. Vrlo brzo se, međutim, umorio od toga da sluša šta i kad treba da obuče, ili bolje rečeno, svuče. Prebacio se na glumu. Pojavio se u TV emisiji American Out Of The Blu.e Ali, kako se pokazalo, Hulio ni ovim poslom nije bio zadovoljan. Ubrzo je shvatio da mu je, nalik ocu, najveća ljubav pevanje.
Otac i sin možda dele istu strast, ali je Hulio čvrsto ubeđen da je na njegov uspeh imalo uticaja i nešto drugo pored njegovog slavnog imena. ‘’Biti sin Hulia Iglesijasa otvara mnoga vrata’’, objašnjava poznati pevač. ‘’Ali, kompanija za koju radim me ne bi angažovala da nije mislila da sam dobar umetnik.’’


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003