Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Enrike Iglesijas 17. 01. 2005.
‘’Veoma sam ponosan na svog oca’’, kaže poznati pevač Enrike Iglesijas, ‘’Ali, danas kad čitate Bilbord časopis u njemu možete naći i moje ime.’’ Kako je već postao popularniji od svog starijeg brata Hulia Hozea, Enrike će možda jednoga dana postati drugi Hulio.
Nakon što su se roditelji razveli, Enrike je živeo sa svojim bratom i majkom Izabelom Prajsler u Madridu sve dok ETA teroristi nisu kidnapovali njegovog dedu. Iako je starac pušten neozleđen, događaj je rezultirao odlaskom braće za Majami, da žive sa ocem. U početku nesrećan u SAD-u, kao tinejdžer Enrike je uživao u svemu što je Majami imao da ponudi, pogotovu u surfovanju na Atlantiku.
Počeo je da komponuje pesme još kao tinejdžer. Sa 19. godina zatražio je tajni sastanak sa očevim bivšim menadžerom, na kome mu je otkrio svoj talenat.
‘’Mislio sam da je u nekakvoj nevolji’’, prisećao se Fernando Martinez kasnije. Odbijajući da iskoristi prednost očevog imena, mladi pevač je sklopio ugovor sa meksičkom izdavačkom kućom Fonovista pod imenom Enrike Martinez.
Kada je saznao da mu je sin napustio studije za menadžera kako bi snimio žestok spot za svoju pesmu, Hulio je bio više nego iznenađen. Ali, nije bilo nikakvog razloga za brigu. Enrikov prvi album je dostigao zlatna i platinijumska izdanja, i dobio Gremi nagradu, i pretvorio zgodnog i vatrenog mladića u trenutno najtraženijeg pevača na svetu.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003