Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Beogradska masaža 14. 12. 2004.
Nedavno je Peđa Filipović, fiši fizioterapeut-učitelj masaže, otvorio massage club »Professional« u Karađorđevoj ulici u Beogradu i tom prilikom promovisao »Beogradsku masažu«. Koja je to vrsta masaže objasniće sam autor:

»Beogradska masaža nastala je u godini jubileja mog petnaestogodišneg edukatorskog rada u oblasti masaže u autorizovanoj Školi masaže tela »Profesional« iz Beograda. Osnova joj je iskustvo i znanje uloženo u ozbiljan rad koje je do ovog trenutka imalo prilike da potvrdi preko 25 ooo mojih studenata.
Beogradska masaža bazirana je na probranim, vrlo jasno i precizno usmerenim elementima klasične manuelne masaže, limfne drenaže, aromaterapije, hromoterapije, refleksoterapije šaka i stopala, fangoterapije, ajurvedske holističke masaže, kineziterapije, šiacu-a, fitoterapije i muzikoterapije. Ova masaža sa punim poštovanjem pristupa čoveku kao jedinstvenoj celini fizičkog, mentalnog i duhovnog bića, tkanog na svim delovima i prostorima planete Zemlje od istih materijala.«
Beogradska masaža prevazilazi instance vremena, uključujući drevne tredicionalne metode i veštine, inkorporirajući ih u sadašnji trenutak, kao i geografske-prostorne odrednice, uključujući elemente različitih iskonskih pristupa u dimenziji geografske širine. Bogata je prirodnim elementima zemlje, morske vode, biljkama, čistim eteričnim uljima, probranom kvalitetnom nevenovom ulju, pamučnim materijalima i ne dozvoljava pristup sintetici.
»Kreirao sam Beogradsku masažu sa ciljem da savremenom čoveku pomognem u očuvanju zdravlja, prevladavanju napetosti. Ova masaža može da ga inicira da prepozna, osvesti i razreši svoje energetske blokove. Sa ciljem spoznaje samog sebe, insistira na primarnom procesu disanja, lagano otvarajući dveri celog bića.

Naš grad, moj grad, zaslužuje svoju masažu!«


J.Kaličanin


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003