Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Lepi kao slike! 06. 07. 2003.
to današnje žene traže od muškaraca? Hoće li ih to naterati na takmičenje u lepoti? Bilo kako bilo, mnogi muškarci nalaze da im redovni kozmetički i relaksacioni tretmani samo koriste. Da pogledamo šta to čini lepog, sređenog mužjaka, potencijalno uspešnog, svakako zanimljivog...

Većina žena voli da naglasi kako im je prilikom susreta sa nekim muškarcem najjača, i to neprijatna, impresija ostala od njegovog poljupca u ruku ili obraz. Ni to što mu se iz usta oseća, recimo, blagi titraj alkoholnog kontingenta koji je, da otkloni ljupku tremu, prethodno uneo u sebe, ne pada ženama teže od onog odvratnog bockanja, kad ti se čini da si prineo ruku kaktusu koji se trapavo saginje i - kao da bi mogao i da padne na tebe! Ako niste dovoljno sveže obrijani, dakle, očekujte da su izgledi za eventualni uspeh kod neke dame u startu drastično smanjeni.
Evo i saveta predstavnicima jačeg pola: ako volite standardno, manuelno brijanje, kožu lica obradujte mlakom, nikako toplom ili što toplijom vodom. Ukoliko, pak, koristite električne brijače, više će vam prijati umivanje vodom više temperature. Brijte se pažljivo, ne zaobilazeći detalje. Pena ili pasta? Kako je vama drago... Pene, da napomenemo, zahtevaju temeljnije umivanje posle brijanja, zbog jače koncentracije alkalnih sastojaka. Izbegavajte "after-šejv" sa alkoholom, onaj "trezni" bolje završava posao.

Pilinzi, maske, kure za podmlađivanje kože lica... Zar i muškarci to rade? Pa, nema sumnje, rade, i to - barem u zemljama Zapada – u sve većem broju. - Šta mi to smeta? - razmišljaju ljudi.
- Jednom u 15 dana odem i lepo iščistim lice, kakve tu može biti štete? Već pomalo zlurade kozmetičarke daju savet: muškarac, hvala Bogu, i treba da blista, ali isključivo svojim - duhom!

U potrazi ste za nekakvim instant blagostanjem, vi, moćne glave porodica? Dobro. Poradite malo na svojoj fizičkoj spremi, a onda - da sve bude kompletno - obratite pažnju i na relaksaciono-higijenske tehnike. Nećete isto izgledati, poštovana gospodo, ako posle vežbe i napora priuštite sebi jednu božanstvenu kupku, ili već zadihani od obaveza koje dolaze samo presvučete majicu i jurnete u nove radne pobede. Oni prvi su, sa estetskog aspekta, apsolutno privilegovani. I više ih jure ribe.

Znate dasu koji je svojevremeno prozvan Ludim Maksom zato što je sam svetio svoje najbliže u bespoštednom ratu sa vojskom napasnika, koji se sa Danijem Gloverom šegačio mašući smrtonosnim oružjima, da bi onda predvodio časne vitezove slobodne Škotske u borbi protiv tiranije Londona? Da, Mel Gibson. Nadahnuta biserima taoizma, ova živa legenda holivudske estrade oslanja se na odgovarajuću, tao masažu, koja, kako kaže, stimuliše opštu životnu energiju, osećanje ispunjenosti i duhovne potencijale.
Dečko koji se pošteno nagutao vode na snimanju "Titanika", mnogima slatki, mnogima besmisleni Leonardo Di Kaprio, i privatno voli elementarnu tečnost. Pošto kadu, odnosno šta već ima, nafiluje mirišljavim kamenčićima, on sve to zalije i jednom od vrsta uvek dobrodošlog mirišljavog ulja. A već nozdrvama predoseća narkotični miris najdražeg parfema. Iz toga izlazi kao blago opijen, pa bolje podnosi obaveze jedne zvezde.
Evo stvarno jake face: Harison Ford. On je već stekao dimenzije mastodonta američke filmske industrije, i njegove je prohteve teško "pohvatati". Zna se da redovno u Njujorku posećuje slavnog Pola Labreka, koji ga dobro propusti kroz šake. Ford radi na svom licu sa posebnom pažnjom - izvori bliski njegovoj intimi pominju urednu upotrebu hidratantnog mleka i meda kao blagotvornog dara prirode. Indijana Džons je institucionalizovao svoju potrebu za negom lica i tela. Kako godine odmiču, većina zvezda to čini: nisu više dovoljni vlastiti, uglavnom proizvoljni, recepti - dobar izgled prepušta se nekom renomiranom i astronomski plaćenom kozmetičaru.Copyright BONI Drenik d.o.o 2003