Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Parfemi za svaciji ukus! 06. 07. 2003.
Koji su prfemi popularni ovog leta i sta vam preporucuju modni kreatori. saznajte nesto vise o parfemima i njihovoj upotrebi.Prevazidjite probleme oko kupovine parfema .

Da li ste znali da je nekada parfem bio rezervisan samo za bogate carske porodice ili,kao u starom Egiptu za faraone i visoko svestenstvo?.Danas je parfem svima dostupan. Kao sto vec mozda znate postoji razlika u jacini mirisa sto znaci da je najslabija kolonjska voda ,zatim sledi toaletna voda i na kraju parfem.Za dan bi trebalo da koristite kolonjsku vodu ili toaletnu vodu ,a za vece parfem. Najbolje je prilikom izbora parfema naneti ga na zglobove ruku i pustiti malo da izvetri .Tako cete biti sigurni da li vam miris parfema odgovara i koliko dugo se zadrzava na vasoj kozi.Svaki parfem ima rok trajanja i najduzi je pet godina.Bocica sa sprejom(rasprsivac) duze vremena zadrzava sva svojstva mirisa,u njoj se on najbolje cuva i manje vetri .Ukoliko se radi o parfemu bez rasprsivaca uvek pazljivo i do kraja zavrnite zatvarac na bocici.Najbolje je bocicu drzati u kutiji,jer se tako miris najbolje cuva od isparenja i zadrzava svoju prvobitnu mirisnu notu.Kada otvorite bocicu sa parfemom najbolje je da ga potrosite u roku od dve godine,zato sto se njegova svojstva menjaju pod uticajem toplote,hladnoce,svetlosti i sl.Kao sto smo vec spomenuli parfem je najbolje naneti na zglobove ruku,ali mozete i iza uha,ili na dekolte .U letnjim danima nikako ne treba da nanosite parfem direktno na kozu zato sto vam od suncevih zraka mogu nastati fleke po kozi.Zato je najbolje parfem nanositi na garderobu ili cak i na kosu.Jedna od malih tajni je da ukoliko posle tusiranja premazete telo mlekom za telo i onda nanesete parfem time cete postici zeljeni efekat i parfem ce duze ostati na vasoj kozi.Nikada ne zaboravite da je u vasem parfemu ugradjeno mnogo osecanja,iskustva, ljubavi ,uspomena i ponovo traganje za novim i nedostiznim .
Ovaj put vam predastavljamo :

1. CONTRADICTION BY CALVIN KLEIN

Proizveden je u jesen 1997 godine.Dizajniran je da odrazi slozenost modernog zivota

Osnovnu notu parfema cini sandalovina,,koju obavijaju mirisi kineskog eukaliptusa,orhideje i jasmina.Najbolji je za vecernje sate.

2.PLEASURES BY ESTEE LAUDER

Zadovoljstva kako glasi prevod ovog parfema je napravljen od svetlucave providnosti belih ljiljana,ljubicica,jorgovana i belog bozura.Proizveden je 1995 godine.To je parfem sa cisto cvetnom notom ,mirisa koji se pamti i idugo traje.

3.ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI

Ovo je miris koji odise prirodnoscu i jednostavnoscu.Donosi na miris svezeg morskog vazduha pomesanog sa primorskim cvecem i podseca nas na bezbrizan letnji dan.Proizveden je 1995 godine.Idealan za svakodnevnu upotrebu.Copyright BONI Drenik d.o.o 2003