Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Naručivanje časopisa pomoću mobilnog telefona 05. 11. 2004.
Beograd, novembar 2004. - Od 1. novembra u prodaji je drugi broj dvomesečnog časopisa Hi-Files. Pored novih tekstova iz oblasti audio/video opreme, filma, muzike i interneta, redakcija časopisa čitaocima nudi i inovativne metode naručivanja i pretplate na Hi-Files. Svim korisnicima MTS 064 mreže (pozivni brojevi 064 i 065) omogućeno je da slanjem tekstualne poruke naruče aktuelni primerak časopisa, da se pretplate na naredna tri broja (polugodišnja pretplata), kao i da učestvuju u nagradnoj anketi. Tako su prvi put kod nas omogućeni naručivanje i pretplata na časopis pomoću mobilnog telefona.

Za naručivanje primerka aktuelnog broja, potrebno je da se na broj 3323 pošalje poruka sa prefiksom HIFI i u nastavku navedu ime i prezime, adresa, poštanski broj i mesto stanovanja. Cena poruke je 150 dinara, bez uračunatog poreza od 20%, a u nju su uračunati poštanski troškovi.

Za pretplatu na naredna tri broja časopisa Hi-Files potrebno je da se na broj 3323 pošalje poruka sa prefiksom PRET i u nastavku navedu ime i prezime, adresa, poštanski broj i mesto stanovanja. Cena poruke je 400 dinara, bez uračunatog poreza od 20%, sa uračunatim poštanskim troškovima.

Za učestvovanje u nagradnoj anketi potrebno je da se na broj 3323 pošalje poruku sa prefiksom HF i u nastavku navedu godine starosti pošiljaoca, pol pošiljaoca i informacija koliko je ljudi pročitalo njegov primerak časopisa. Primer poruke je "HF 18 muski 4". Cena poruke je 10 dinara (u nju nije uključen porez na promet), a svi učesnici konkurišu za osvajanje pretplate na naredna tri broja časopisa. Učešće u nagradnoj anketi je omogućeno i korisnicima Mobtelove mreže (pozivni brojevi 062 i 063).

------------------------
Prvi broj časopisa Hi-Files je izašao 1. septembra 2004. godine na 64 strane u boji i sa luksuznim koricama. Hi-Files izlazi svakog drugog meseca i prodaje se na kioscima širom Srbije po ceni od 150 dinara. Sadržaj časopisa čine tekstovi o uređajima za reprodukciju audio/video sadržaja, kao i prilozi o filmu i muzici, sa recenzijama aktuelnih CD i DVD izdanja na našem i svetskom tržištu. Dodatne informacije o časopisu Hi-Files potražite na adresi www.hi-files.com ili nas pozovite na telefon 063/88-66-486.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003