Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Džejson Prisli 23. 09. 2004.
Džejson Prisli je glumac koji je dostigao slavu ulogom srcelomca, Brendona Volša, u popularnoj seriji o deci bogataša sa Beverli hilsa 90210; ali kad je u pitanju njegov lični život, Džejson je izabrao da živi što je dalje moguće od klubova, butika i ekskluzivnih srednjih škola u Kaliforniji.

‘Odmaralište Teras Bič’, u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, je odmaralište koje vam nudi povratak prirodi na jednom od najlepših mesta na svetu, u neposrednoj blizini luke na udaljenoj jugazapadnoj obali ostrva Vankuver, stešnjenom između dva dela nacionalnog parka ‘Pacifik Rim’. Bogato prelepim peščanim plažama, odmaralište privlači posetioce sa svih strana sveta sportskim aktivnostima kao što su pecanje, veslanje, posmatranje kitova i oluja i vožnja biciklom. Jedini pokazatelj prestiža jesu škola surfovanja na talasima i mogućnost korišćenja sauna.

Džejsonov hotel, koji je vodio njegov otac Lorn, je neobično zdanje, jer se sastoji od koliba i apartmana koji su međusobno povezani drvenim mostovima. Nudi pet različitih apartmana: sobe sa pogledom na plažu, apartmane u potkrovlju do kojih se dolazi drvenim mostom, jednokrevetne i dvokrevetne apartmane i apartmane za neženje. Veće kolibe su opremljene izvrsnim bazenima sa toplom vodom iz kojih gosti mogu da uživaju u pogledu na gustu šumu.

Hotel nudi aktivnijim posetiocima šetnju ili vožnju biciklom po utabanim stazama u neposrednoj blizini odmarališta. Ako imate sreće, naići ćete na prelepog Zlatnog orla. Nakon napornog dana provedenog u istraživanju nacionalnog parka, možete se častiti masažom celog tela ili samo lica, pedikirom ili za one koji su pravi avanturisti, terapijom vulkanskim kamenjem.

I u koliko želite da gledate zvezde – filmske zvezde – možda vidite i samog Džejsona. Nekadašnji simpatični tinejdžer, današnji najlpoželjniji muškarac na svetu, je proteklih nekoliko meseci proveo u Viktoriji, snimajući dva filma za televiziju.

U koliko želite da vidite kako Džejsonov raj izgleda, posetite www.terracebeachresort.ca. Ah, da, u koliko imate kućnog ljubimca, možete i njega da povedete sa sobom.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003