Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Svet prepun ljubavi i seksa! 06. 07. 2003.
Časopis Harlequin uradio je desetogodišnje istraživanje u SAD i svetu u kome je ispitao stavove ljudi prema svim aspektima ljubavi, romantike i seksa.

Teme koje je časopis obradio u svojim anketama među ostalim obuhvataju ljubljenje, izlaske, brak, donje rublje, oralni seks. Pročitajte nekoliko pomno odabranih zaključaka.


Donje rublje
(SAD, 2002.)

Većina žena (68 posto) tvrdi da nosi seksi donje rublje kako bi udovoljile sebi, a ne nužno nekome drugome. Slično tome, 72 posto žena veruje da kada im muškarci poklone donje rublje, da taj poklon ima za cilj pružanje zadovoljstvo uistinu samo njima.Vreme za ljubav
(Globalno, 2001.)

Nasuprot uobičajenoj mudrosti, žene širom sveta poseduju dovoljno vremena za romantiku. U stvari, 56 posto tvrdi da imaju mnogo vremena za seks s partnerom, a 58 posto ne propušta nijedan dan, a da se ne dotera i izgleda privlačno. Kada bi imale vremena za još samo jednu stvar, žene širom sveta bi odabrale: putovanje (26 posto), druženje s prijateljima i rodbinom (15 posto), romantiku (14 posto).


Poverenje, laži i veze
(SAD, 2000.)

Devet od deset ispitanica (89 posto) veruje da je uzajamno poverenje vrlo važno u vezi, ali samo njih 69 posto veruje svojim partnerima u potpunosti. A 4 posto žena nikako ne veruje svojim životnim suputnicima.

Ljubomora
(Globalno, 1999.)

Šest od deset muškaraca i žena veruje da njihov/a partner/ka nije ljubomoran/na. One koji veruju da su se "zakačili" za partnera/ku koji/a je preterano ljubomoran/na naći ćete u Turskoj (40 posto), Portugaliji (36 posto), Poljskoj (31 posto), Španiji (30 posto) i Grčkoj (25 posto).


Idealan muškarac
(Globalno, 1998.)

Idealan muškarac mora biti i najbolji prijatelj, misli 47 posto ispitanica. Idealan muškarac bi trebalo svoje slobodno najvećim delom da provodi sa decom, tvrdi 36 posto ispitanica.

Parovi
(SAD, 1997.)

Osam od deset muškaraca i žena slažu se da je najbolja stvar kada si u vezi "biti s nekim s kim možeš deliti život".

Najromantičnija žena na svetu
(Globalno, 1996.)

Muškarci koji će se najverovatnije složiti u izjavi "Obožavam je, a i ona isto obožava mene", žive u Australiji (96 posto), SAD (96 posto), Kanadi (95 posto), Francuskoj (94 posto) i Tajvanu (93 posto). Oni koji će tvrditi da ih "partnerka uzima zdravo za gotovo" žive u Mađarskoj (87 posto), Holandiji (79 posto) i Francuskoj (79 posto).

Kavaljeri
(SAD, 1995.)

Prema rezultatima istraživanja, kavaljeri nisu izumrli! U stvari, samci u SAD-u ozbiljno praktikuju staromodne gestove: 91 posto otvara vrata, 85 posto plaća račun, a 77 posto pomaže svojim devojkama da obuku kaput.

Najtraženiji Amerikanac i Amerikanka
(SAD, 1994.)

Slika savršenog/e partnera/ke? Prema 1000 ispitanih muškaraca i žena, savršeni muškarac je prosečno visok, ima plave oči i kratku smeđu kosu. Idelana žena je isto tako prosečno visoka, plavih očiju, punih usana i valovite smeđe kose do ramena.Najromantičniji muškarac na svetu
(Globalno, 1993.)

Žene u 14 zemalja širom sveta veruju da su najromantičniji Talijani i Franacuzi. Međutim, kada dame ocenjuju svoje partnere, tada se na samome vrhu nađu Grci.


Čitav svet se ljubi
(Globalno, 1992.)

Ako ljubav pokreće svijet, tada je ljubljenje neodvojiv deo tog procesa, prema 77 posto ispitanih.

Države romantike - SAD
(SAD, 1990.)

Na pitanje "Ako biste se ponovno sutra udavale, biste li odabrale muškarca s kojim ste danas", ispitanice su odgovorile da bi. Devet od deset udatih žena odabrale bi ponovno istog partnera, a 60 posto neudatih odabralo bi za bračni život muškarca s kojim su u vezi.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003