Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Ljubimci 19. 07. 2004.
Kraljica
Psi koje verovatno svi poznaju na svetu jesu korgi engleske kraljice Elizabete, naviki na crveni teph. Njeno visočanstvo je izuzetno ponosno na svoj nakot. Ima tri pedigrirana poša kao i tri dorgija, stvorena ukrštanjem Elizabetinog korgija Tinija sa jazavičarem Pipkinom njene sestre Margarete. Elizabetina ljubavna priča sa psima započela je kada je za svoj 18.rođendan dobila na poklon od roditelja, malu Suzan. Ona i njena sestra hranile su mladunče iz velike srebrne činije na nogarima i ovaj običaj ostao je do dana danas.
Pamela Anderson
Najbolji čovekov prijatelj ima specijalno mesto u životu glamurozne glumice Pamele Anderson. Pam kaže da svoje pse šeta po Malibu Biču i to je za nju najbolji način da zaboravi stresove holivudskog života. «Imam zlatnog retrivera koji ima 13 godina ali izgleda kao dečkić. Imam i jednog avlijanera koji, dok šetamo, sa mnom razgovara!»Filip Trisi
Slavnog «šeširdžiju» i modnog kreatora privukla je «ćelavost» njegovog psa. «Trebalo je da uzmem mešanca Džek Rasela zvanog Linda,» seća se dizajner. «Kaskajući za njim išao je njen brat. Lepotan bledo roze boje sa crnim belegom. Nisam mogao da mu odolim pa sam rekao «Baš bih voleo da imam ovog». Kada ga izvodim u šetnju ljudi me zapitkuju koje je rase. Odgovaram da je prasence jer je tako rozikast! Zovem ga Mr.Pig.
Džulija Roberts
Džulija Roberts voli da njen lovački pas Dijego ide uvek sa njom, ali glumica povremeno mora da ga ostavi u psećem hotelu. Kada je bila zauzeta snimanjem filma «Venčanje mog najboljeg prijatelja», Džulija je pokušala da svoje kuče negde smesti. Otkrila je da u Čikagu postoji hotel «Pseći građani» koji nudi smeštaj psima sa izvesnim pedigreom i hranu koja odgovara ovim finim psima. Kažu da je uredno čekala u redu na prijavnici, kao sav ostali svet.

Egzotični ukusi
Mnoge slavne ličnosti vole da imaju izuzetne ljubimce koji odgovaraju njihovom, takođe zanimljivom, životu. Džordž Kluni sa ponosom ističe da sa svojim trbušastim prasencetom ima do danas «najdužu prijateljsku» vezu. Monegaški princ Andrea Kaziragi takođe gaji jedno prasence. Zvezda «Gospodara prstenova», Vigo Mortensen, drži pravog mustanga zvanog T.DŽ. Našao ga je na snimanju filma «Hidalgo», zaljubio se u njega i od tada žive zajedno. Leonardo Di Kaprio najviše voli društvo svog zmajolikog guštera a La Toja Džekson je poznata po svojoj ljubavi prema piranama.


Životinjski šik
Nije lako imati za gazdu najglamurozniju osobu na svetu. Ovi ljubimci moraju da paze na svoj izgled, a to podrazumeva dizajnere. Mnoge današnje velike zvezde rade po sistemu «obuci se i impresioniraj». Hali Bari i Elizabet Tejlor imaju Hermesove torbe za nošenje pasa koje koštaju 1 500 dolara svaka. Brazilski model Gizela Bundhen ima torbu Luj Vuiton «Sac Shien(Pseća torba), a njena cena je 1 000 dolara. Čivavu Tinkerbel, mlada naslednica Hilton hotela, Paris, oblači u firmiranu odeću slavnih modnih kreatora. Ralf Loren kreira kašmirske džempere za pse i kožne kaputiće koji koštaju 450 dolara po komadu!
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003