Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Medeni mesec 09. 07. 2004.
Gde otići na medeni mesec ako ste zvezda i ako se od vas očekuje da izmislite neko, do sada, neviđeno egzotično mesto? Glumac Niki Birn (Westlife) sa svojom novopečenom mladom Džordžinom Ahern, otputovao je posle venčanja u Južnu Francusku i smestio u Chateu de la Chevre d Or. Posle kraćeg zadržavanja bračni par je otišao da se protegne na plažama Mahe, najvećeg ostrva u arhipelagu Sešela.

Ostrva su čest izbor slavnih ljudi sa obe strane Atlantika i Pacifika. Čet Leblank, glumac iz kultne tv serije Prijatelji, i njegova sveže venčana žena, model Melisa MekNajt, venčali su se na havajskom ostrvu Kauai, uz prisustvo 75 gostiju, uključujući i Dženifer Aniston, Lizu Kudrou i Kortni Koks.
Bračni par je na ostrvu ostao pune dve nedelje uživajući u luksuzu ekstravagantnog hotela sa čijih se terasa pruža veličanstveni pogled na Pacifički okean.

Gvinet Paltrou i Kris Martin su se prošle godine tajno venčali u Baha Peninsula u Meksiku. Odseli su u Las Ventanas al Paraizo, ekskluzivnom odmaralištu na Kortezovom moru.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003