Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Kupaći kostimi... 22. 06. 2004.
Čim stigne leto, hteli mi to ili ne, izlozi su prepuni kupaćih kostima koji nam privlače pažnju, i bez obzira da li ćemo ići na more ili ne, želja nam je da kupimo bar jedan. No, izbor kupaćeg kostima nije ni malo jednostavan kao sto se na prvi pogled moze učiniti, jer treba da zadovolji mnogo više uslova nego drugi odevni predmeti. Bez obzira da li je jednodelni ili dvodelni, otvoreniji ili zatvoreniji, on treba da bude izazovan, upadljiv, atraktivan, praktičan, zavodljiv, drzak, da savršeno pristaje uz telo, i da pre svega bude u skladu sa (ne)savršenostima prirode. Što znači, kada se odlučite na kupovinu, ne dozvolite da vas zaseni omiljena boja, atraktivan desen ili kroj, budite samokritični, realno posmatrajući svoju figuru, jedino ćete tako napraviti pravi izbor. Za svaki slucaj, evo malog podsetnika koji će vam sve to olakšati, ali znajte da je ogledalo jedini pravi kritičar.

Ako ste niži rastom a krupni – najbolje vam pristaje kostim iz jednog dela, jednobojan ili tamne boje sa užim vertikalnim ili dijagonalnim prugama, bez nabora ili karnera.
Ako ste viši rastom a krupni – takodje vam najbolje pristaje jednodelni kupaći kostim, jednobojan ili tamne boje sa vertikalnim ili dijagonalnim prugama, u kombinaciji razlicitih desena i boja, bez nabora ili karnera.
Ako ste niži rastom i sitniji – za vas je najbolji bikini svetle boje sa naborima i malim karnerima.
Ako ste visoki i mršavi – najbolje ce vam pristajati bikini upadljivih boja sa naborima, umetcima ili karnerima.
Ako imate veće grudi – za vas je dubok i čvrst gornji deo, bez ukrasa koji privlače pažnju. Najbolje je da bude sa V izrezom i tamne boje, narocito u gornjem delu.
Ako imate male grudi – za vas je kostim sa otvorenijim dekolteom i razmaknutim korpama, svetle boje, sa naborima ili karnerima.
Ako imate kratak struk i dugačke noge – za vas je kostim iz jednog dela jednobojan ili sa vertikalnim prugama. Ako nosite bikini, onda je donji deo spušten, tako da je čitav stomak otkriven.
Ako imate dugačak struk i kratke noge – za vas je najbolji kostim sa visoko ukrojenim nogavicama, a na jednodelnom kostimu horizontalni desen.
Ako imate širok struk i istaknut stomak – za vas je jednodelni jednobojni ili desenirani kostim sa vertikalnim ili dijagonalnim prugama, bez otvora sa strane.
Ako imate punije noge – za vas je model svetle boje sa horizontalnim prugama na bokovima.
Ako imate siroka ramena – gornji deo kostima treba da naglasava grudi, i da ima siri razmak bretela.
Ako imate uska ramena – za vas je kostim bez bretela, ili sa veoma tankim bretelama koje se vezuju na vratu.
Ako imate šire bokove – za vas je model iz jednog dela tamne boje, bez detalja na donjem delu i od čvrstog materijala sa pojačanjima. Ako je kostim iz dva dela, donji deo treba da je dovoljno dubok.
Sada, kada sve ovo znate, ostaje vam još samo da pronadjete vaš idealni kostim, i da ga sa ponosom ponesete na plaži.
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003