Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Pravna plavuša 06. 07. 2003.Za neki dan u naše bioskope stiže filma "Pravna plavuša”. To je priča o lepotici koju, u trenutku očekivane prosidbe dečko ostavlja uz obrazloženje da je "suviše plava" i nedovoljno "ozbiljna" za njegovu buduću političku karijeru. Eli Vuds, koju igra Ris Widerspoon, odlazi za njim na Harvard ne bi li ga ponovo pridobila, međutim njen boravak na univerzitetu dobija sasvim drugi smisao. Otkriva u sebi talenat za prava. Njena misija je da se izbori za svoga dečka, za sebe i u ime svih onih plavuša koje trpe beskrajne podsmehe svakoga dana.

Ris je već sa sedam godina odlazila na časove glume i snimala reklame. Roditelji su joj bili velika podrška. U početku su smatrali da je gluma samo njen hobi. U svet glume je ušla kao statista i ubrzo dobila uloge u malim filmovima. Debi na velikom platnu ostvarila je 1991.god. filmom 'Čovek na mesecu". Počela je i studije engleske književnosti na Stenford Univerzitetu ali su je uloge u kultnom hitu "Freeway" i trileru "Twilight" nagovorile da napusti studije. Rajana Filipea ( "Znam šta ste radili prošlog leta" i "Gosford Park") srela je na svoj dvadeset prvi rođendan i udala se za njega dve godine kasnije. Nakon rođenja ćerke Ave par je odlučio da se nikada više ne razdvaja duže od dve nedelje: "Ne postoji film koji je toliko važan da bi naša porodica trpela."

Njeni prijatelji i kolege opisuju je kao vrlo finu i otvorenu prema ljudima. Ipak Holivud ju je naučio da bude malo zatvorenija. Ima nekoliko prijatelja sa kojima se druži dugi niz godina i vrlo im je odana. Što se tiče novih poznanstava, pazi koga pušta u svoj život.

Ris želi da ima još dece i da se oproba kao režiser, a kad ona nešto kaže ona to i misli. Danas je zadovoljna svojim životnim odlukama: " Osećam se dobro u svojoj koži i znam da sam napravila dobar izbor što se tiče moje karijere". Na pitanje da li se ikad osećala nelagodno u sopstvenom životu odgovara: "Da, većinu svog života".Copyright BONI Drenik d.o.o 2003