Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Sveže venčana 16. 06. 2004.
Slavna pevačica i glumica Dženifer Lopez udala se 7.juna 2004.godine na brzinu, za kralja salse Marka Antonija, u svojoj kući na Beverli Hilsu. Gosti, uključuući i nevestinu majku, pozvani su na uobičajeni subotnji barbekju. Odjednom su se začuli zvuci Vivaldijevih «Četiri godišnjih doba» i Dž..L.se pojavila u venčanici na vratima svoje kuće, pred zabezeknute goste.
Ovo je drugi brak Mark Antoniju koji iz prvog ima troje dece. Njegov razvod sa bivšom Mis Univerzuma, Dajanarom Tores okončan je samo nekoliko dana pred ovaj događaj. Za Dž.L. ovo je treći brak: prvi muž sa kojim je bila u braku nepunih 18 meseci bio je Ohani Noa a drugi presač Kris Džad za koga se udala i razvela u istoj godini-2001.

Ljubav sa lepim glumcem Ben Aflekom trajala je 18 meseci i svi su bili ubeđeni da je ovaj par bio «rođen» za brak. Međutim, njih dvoje su raskinuli pre šest meseci, a Dž.L. je odmah počlela da se zabavlja sa Markom koga je upoznala još 1999. na snimanju svog CD-a. «Zaljubio sam se odmah u nju,»još tada je izjavio lepi Mark. Iako su se kratko zabavljali te godine, Dženifer se preorijentisala na repera. O.Didija.
Ali, prava ljubav zaborava nema...


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003